torstai 24. elokuuta 2017

Kesän helppo, edullinen ja toimiva pohjameikkikombo!

Heii!


Onhan tämä nyt vähän huvittavaa - syksy tekee tuloaan ainakin tänne itään rytinällä ja nyt kirjoittelen kesän meikkipohjasta. Tosin, ehtiihän se kesä vielä täällä piipahtaa uudemmankin kerran ;)

Halusin kirjoittaa edullisesta mutta toimivasta kombosta itselläni, oma meikkipohjanihan liejuuntuu helposti kun yhtään enempää hikoilen.


Ensimmäisenä on mainittava essencen keep it perfect! make-up fixing spray. Kaikenlaiset kiinnityssuihkeet ovat olleet kovassa huudossa jo kauan ja niinpä edullisemmillakin merkeillä näitä on alkanut näkyä. Kyseessä ei ole varsinaisesti mattaava suihke mutta kyllä minä laskisin tämän enemmän sinne suuntaan. Mikä tämän käytössä on ollut oleellisinta on se että suihkutan tämän niin ennen meikkivoidetta kuin meikkipohjan viimeistelyn jälkeenkin. Vaikka tämän suihkuttaa ennen meikkivoidettakin, ei se silti hankaloita muiden tuotteiden levitystä.

Lumenen Matt Control Oil-Free Foundation sävyssä 0 löytyy aina varastoistani. Matt Control ei ole täydellinen mutta peittävä ja helppo levittää, tämän kanssa pelaaminen onnistuu siis nopeasti kiireessäkin ilman sen suurempia hienosäätöjä. Miinuksena se että meikkipohjasta tulee nopeasti tunkkaisen näköinen jos annostelussa ei ole tarpeaksi varovainen. Matt Control ei kestä minulla liejuuntumatta jos en pohjusta sitä kunnolla, essencen suihke onkin helpottanut tämän ominaisuuden kanssa. Sävy 0 on ikävän punapohjainen ja hieman liian tumma omalle iholleni mutta olen silti saanut sen toimimaan muilla kikoilla. Tämäkin Lumenen tuote uudistui, pysy siis kuulolla vertailupostausta varten!


The Body Shopin Honey Bronze Bronzing Powder sävyssä 01 Light Matte on yksi vakkareistani. Olen vuosien saatossa tainnut käyttää näitä ainakin kolme tyhjäksi, tämä vaan toimii vaalealla iholla. Sävy on neutraali olematta oranssi, helposti levittyvä ja toimii niin varjostuksissa kuin aurinkopuuterinakin.

Viimeisenä mainittakoon monien lemppari nimittäin essencen stay all day translucent fixing powder. Tämä on merkin irtopuuterivariaatio mutta tätä löytyy kivipuuterinakin. Pakkaus on monen irtopuuterin tapaan aika kömpelö mutta sen saa toimimaan. Onnistuin hukkaamaan alkuperäisen tarran välikannen reikien päältä mutta jos otan tämän reissuun teippaan reiät piiloon. Purkista on helppo kopistella sopiva määrä tuotetta kannelle ennen käyttöä. Itse puuteri on nimensäkin mukaisesti väritöntä iholla mutta mikä tämän kanssa on huomattava on se että tämä on aika kuivattavaa - jopa sekaiho saattaa tämän jäljiltä kiristellä ja sy-alueen bakingiin en tätä suosittelisi. Tämä on ollut tähän mennessä kokeilluista irtopuutereista kaikista mattaavin, oiva siis niille jotka kaipaavat kiillottomuutta!


Toki listaan olisi voinut lisätä useita kuulto/hohtotuotteita, nehän kuuluvat kasvoille vuoden ympäri!



Joko siellä aletaan olla meikkilookien suhteen syksyfiiliksissä vai vieläkö löytyy kirkkaampia värejä?

Ihanaa torstaita<3






 

14 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja! Tuo essencen suihke on ollut vähän niinkuin ostoslistalla mutta en ole nähnyt lyhyemmällä essencen hyllyllä. Lumenen mattameikkivoide on itselläkin käytössä, siinäpä hyvä ja edullinen meikkivoide. Ei ihan täydellinen mutta omassa hintaluokassaan ihan erinomainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin et usealla on edullisemmat toimivat tuotteet haussa niin sillä ajattelin omiaki listata :) Oon samaa mieltä tosta Lumenesta!

      Poista
  2. Kiva postaus! Itse olen jo siirtynyt vähän syksyiseen ja paksumpaan pohjaan kun kesäisin, vaikka kesää onkin vielä jäljellä heheh. Rusketusta on onneksi vielä sen verran, että kesällä ostetut sävyt käy vielä. :) https://juuliaida.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Hih, mullakin on samantyylinen postaus tulossa, saa nähdä koska saan sen ulos kun olisi pari muutakin hyvä saada ulos pullautettua ^_^ Pidän essencen puuterin mielessä, jos vaikka ensi kesäksi miettisin sitä. Nyt olen tykännyt todella paljon NYXin HD-puuterista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa,en malta oottaa sun suosituksia! Hei tota en ookaa kokeillu,pitääkin muistaa tuo :)

      Poista
  4. Lumenen meikkivoide on mun suosikki, mutta toivottavasti se ei ole kovin muuttunut, koska en ole testannut sitä uutta versiota :)

    VastaaPoista
  5. Tuo TBS:n aurinkopuuteri kuulostaa tosi hyvältä, pitää laittaa muistiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tosi yllättävä löytö vuosia sitten! Oli muuten ihana tavata taas♡

      Poista
    2. Kävin eilen TBS:llä ja pöh kun siellä myynnissä olleista vaalein sävy oli 03 :/ Ehkä jossain muussa myymälässä sit on vaaleempiakin sävyjä.

      Oli tosi mukava nähä taas! :)

      Poista
    3. Ei 01 sävyä ollenkaan? :o Toivottavasti olis ees muissa TBS:ssä!

      Poista
  6. Alkoi kovasti kiinnostaa tuo aurinkopuuteri! Jostain syystä oon nyt ihan hurahtanut kaikkiin bronzereihin, joten tuo olisi kiva lisä mun kokoelmaani :D essencen suihke kuulostaa myös hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä sellanen tapaus millä ei varmaan sais ainakaan övereitä aikaseks ollenkaan :D Ja kerrankin ei oranssi ees kalpeelle iholle♡

      Poista