keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Bomb Cosmetics - järkevän hintaista söpistelyä

Hiphei!


Mites olisi tänään jotain ylisöpöä aurinkoisen päivän kunniaksi?

En ymmärrä miten onkin mahdollista aina keksiä toinen toistaan söpömpiä, herttaisempia tai hauskempia tuotteita. Nyt viimeisimpänä esimerkkinä voi mainita Bomb Cosmeticsin, tämä brittifirma kyllä tietää millä houkutella asiakkaita! Käsintehtyä, eläinkokeetonta ja järkevän hintaista kosmetiikkaa josta löytyy eteerisiä öljyjä ja hoitavia ainesosia.


Flower Shower Shower Soap* kuuluu ehdottomasti tähän hauskan kategoriaan. Kyseessä on käytännössä katsoen palasaippua MUTTA tekovaiheessa massaan on upotettu pesusieni. Saippua siis hierotaan suoraan ihoon pesuvaiheessa ja se kuorii ihoa hellävaraisesti ihan kuin ohimennen. Pesusieni on kuitenkin pehmeä eli mitään järkyttävän karheaa kuorintaa ei ole tiedossa.

Flower Shower tuoksuu nimensäkin mukaisesti kukkaisilta, ekstrana haistan tässä myskisyyttä. Saippuan sanotaan kosteuttavan samalla ihoa mutta ainakin oma kuiva ihoni jää todella puhdistetun tuntuiseksi tämän jäljiltä.

Tämä olisi ehdottoman hyvä lahjaidea - en edes ole pysynyt laskuissa mukana kuinka moni on tätä jäänyt kylppärissäni ihmettelemään! Eikä tämä hintansakaan puolesta kaada budjettia, tämä hauska tapaus on 6,50e.


Vanilla suihkuvoi* oli myös mielenkiintoinen tuttavuus. Tukeva purkki piilottaa sisäänsä kiinteää massaa jota kauhaistaan sormin suihkussa. Massa on todella riittoisaa ja pehmeästi vaahtovaa. Tässä olisikin hyvä matkakumppani koska tämä ei ole nestemäisessä muodossa.

Karitevoita sisältävä suihkuvoi tuoksuu haalean makean vaniljaiselta, itse odotin jotenkin todellista vaniljapommia mutta uskoisin tämän soveltuvan niillekin jotka ovat herkempiä voimakkaille tuoksuille. Vaniljan tuoksu ei myöskään jää voimakkaana ihoon vaan korkeintaan tuntuu ihoa tuoksutellessa.


Tiedättehän jo mieltymykseni Lushiin mutta tällä merkillä on yksi plussapiirre mitä Lushilta ei löydy - Bomb Cosmeticsilta löytyy nimittäin myös huonetuoksuja ja kynttilöitä! Olen aivan pakkomielteinen tuoksuviin kynttilöihin ja on ihanaa että tämäntapainen yritys valmistaa niitäkin.



Ihanaa kesäpäivää!













*pr-näyte 


4 kommenttia:

  1. Hankin tuollaisen suihkuvoin viimeistään talveksi, koska se vaikuttaa niin hoitavalta tapaukselta ja pääsin nuuhkimaan tuoksuja Ninja-kaupassa Kampissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta kokemusta voisin sanoa että se pesee ihon aika "puhtaaksi" mut silti iho ei jää kuitenkaan kireäksi. Ai että,pitäs päästä tuoksuttelemaan niitä muita!

      Poista
  2. Näissä on kyllä tosi söötit pakkaukset ja tuoksumaailmakin kuulostaa vallan ihastuttavalta ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpöjä nää on kyllä! Tuoksut on myös herkullisia,niille joille Lushin tuoksumaailma on liikaa vois nämä sopia :D

      Poista