sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

1 paletti, 10 bloggaajaa - NYX Professional Makeup Olive You-meikki

Heii ja ihanaa viikonalkua!


Nyt on toisen palettihaasteen aika ja tämän viikon "1 paletti, 10 bloggaajaa"-haasteen paletti on Perfect Filter Shadow Palette sävyssä Olive You.

Näin kertauksena vielä kerron että kyseessähän on Charlotta Eve-blogin kirjoittajan ideoima yhteisprojekti jossa neljänä maanantaina kymmenen bloggaajaa julkaisee kymmenen erilaista meikkiä yhdellä paletilla. Paletti siis vaihtuu joka viikko ja viime viikolla vuorossa oli Marine Layer jonka lookit löydätte täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Haasteen sponsoroi pretty.fi ja esimerkiksi tämä kyseinen paletti löytyy täältä.


Olive You-paletti koostuu kymmenestä runsaankokoisesta luomivärinapista joiden lopputulos vaihtelee aina metallinhohtoisista mattaan. Laadultaan olin tähän tyytyväinen - sävyt tuntuvat runsaspigmenttisiltä ja hyvin tarttuvilta. Otin kuvan paletista kahdella eri valaistuksella, tuossa muuten niin tummassa kuvassa tulee ihanasti esiin nuo metallinhohtoiset napit <3

Omassa meikissäni näkyy alarivin kolme enimmäistä ja ylärivin keskimmäinen. Häivytykseen käytin vielä ylärivin ensimmäistä joka on todella vaalealle aivan loistava häivytyssävy! Käytin osaa sävyistä kostella siveltimellä ja nämä taipuivat siihenkin loistavasti.


Yläluomella näkyy ylärivin keskimmäinen silmien molemmissa kulmissa sekä luomivaon häivytyksessä ja alarivin kaksi ensimmäistä. Luomivaossa käytin pääasiallisesti alarivin toista sävyä ja liikkuvanluomen keskikohtiin painelin kostealla siveltimellä alarivin ensimmäistä. Sen on aivan huikea! Harmi kun kuvailu sattui hieman pilviselle päivälle niin se ei päässyt aivan oikeuksiinsa.

Alaluomen vesirajan rajasin erikseen mutta muuten alaluomella näkyy alarivin ensimmäinen ja kolmas sävy.


Itseni lisäksi tämän päivän haasteeseen osallistuu:

The Domino Effect
Alohair
Blinger Shimmer
Kahvia ja kosmetiikkaa
Neiti Minttukihara
Life and other disasters
Anni Jää
Fashioned in Finland
Dixi

Miltäs on tämän päivän lookit näyttäneet?

Ensi viikolla haaste jatkuu ja vuorossa on Rustic Antique-paletti kymmenen bloggaajan kokeilemana ^_^ Jos haluat varmasti bongata kaikkien palettien kaikki lookit, helpoiten se onnistuu seurailemalla Kauneusblogit-sivustoa facebookissa!

Olellekin varmaan jo huomanneet viime viikon postauksista että pretty.fi tarjoaa myös teille hieman jotain? Koodilla NYX2MU2YY pretty.fi tarjoaa edullisimman puoleen hintaan kun ostat kolme NYX Professional Makeupin tuotetta. Tuotteitahan voi siis ostaa myös enemmän kuin kolme ja tarjous silti pätee - esimerkiksi kuudesta kaksi edullisinta puoleen hintaan jne. Nyt onkin sitten hyvä aika päivitellä meikkipussia festarireissuille! Tarjous on voimassa 9.7.2017 asti.
20 kommenttia:

 1. Tuo kultainen sävy on kyllä paletin helmiä, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just naureskelin aiemmin että mulle tuo näyttäytyy enemmän vihreenä :D

   Poista
 2. Aivan ihana meikki :) Olive you -paletti näyttää nyt jotenkin tosi houkuttelevalta, melkeen jopa kaduttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♡ Tuossa on hauskoja väriyhdistelmiä ja vaalein väri häivytyksessä on tosi näppärä!

   Poista
 3. Ihanaa et sulla pääosaan pääsi tuo upea kultainen! Vihreä sopii hyvin myös sivuosaan alaluomelle :)

  VastaaPoista
 4. Sun meikki on upea ja sulla on kadehtittavan ihanat silmät <3

  VastaaPoista
 5. Kiva, kun joku meistä on ottanut jonkun muun pääväriksi, kuin paletin vihreät sävyt. Tuo kultainen näyttää hyvältä ja kokonaisuus toimii :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis meikki! Itsekin kokeilin omasta paletista jotain sävyjä kosteana ja ne kyllä toimivat loistavasti niinkin. Ja tietty pigmentti tulee ihan eri tavalla esiin kosteana. :) Kiitos kun olit mukana <3

  Charlotta | www.charlottaeve.com/fi

  VastaaPoista
 7. Ihanan näyttävä meikki! Ite pelasin ehkä vähän liian varman päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo usein mullakin hujahtaa tuonne mukavuusalueen puolelle :D

   Poista
 8. Kaunis ja värikäs meikki! Keltakultainen sävy oikein piirtyy esiin sun rakenteellisesti kauniista silmänmuodosta. Oot kyllä todellinen kaurissilmä <3

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana meikki<3 Tosin ei yhtään yllätä, kun sun silmämeikit on aina ihan tajuttoman upeita :D Tossa paletissa on tosi kauniit sävyt ja ne on tosi monipuolisiakin :)

  VastaaPoista