tiistai 4. huhtikuuta 2017

L'Oreal Infallible Lip Paint/Matte

Heii!

Tänään onkin sitten hyvä hetki olla kiitollinen ihanista bloggaajasisarista - seuraavat tuotteet ovat nimittäin kulkeutuneet minulle yhdeltä heistä.

Mattaisten huulituotteiden villitys jatkuu vieläkin kovin vahvana ja L'Oreal tottakai tarttui tähän trendiin luomalla omat tuotteensa.Infallible Lip Paint/Matte-huulituotteet jatkavat koostumukseltaan itselleni aika tuttua linjaa, heti ensimmäisenä tämä toi mieleeni NYXin Soft Matte Lip Creamit. Toisinsanoen, josset välitä NYXin variaatiosta voi olla ettei tämäkään ole sinulle mieluinen. Koostumus on ohut, kevyt ja helposti levitettävissä, tämä ei jämähdä tappavan kuivana huulille vaan huulet pysyvät vielä kuivumisen jälkeenkin joustavina.

Tässä hedelmäiseltä tuoksuvassa huulituotteessa on turvauduttu tuttuun tassu-aplikaattoriin - tälläisissä tuotteissa ainakin itselläni toimii huomattavasti paremmin tämänkaltainen pienitassuinen levitysaplikaattori. Tassussa on sisäpinnassa pieni lokonen joka nappaa väriä enemmän mukaansa jolloin tuubiin ei tarvitse dippailla useita kertoja.

Pakkaustapa jäi muuten vähän mietityttämään. Tuubihan on hauskan näköinen ja edes jollain tavalla vähän erikoinen verrattaessa valtavirtaan mutta mitä käytännöllisyyteen tulee, arvelisin että loppua kohden massaa on hankalampi metsästellä.


Vasemman puolen 207 Wuthering Purple sai minut heittämällä ulos mukavuusalueelta. Tykkään todella paljon tumman violeteista huulituotteista mutta että kirkkaan violetti.. Hui! Varsinkin tässä sävyssä näkyi ohuen koostumuksen miinuspuoli - sävy levittyi epätasaisena huulille ja tämän tyylisten tuotteiden kanssa yletön kerrostaminen saa vain aikaan pohjalla olevan massan liikkumisen.

Oikealla näkyvä 205 Apocalypse Red oli minulle turvallisempi. Tykkään näistä todella tummista sävyistä - se luo kivaa kontrastia vaalean ihon kanssa. Tämän levittämisen koin helpommaksi vaikka huomasin tämänkin kanssa levittyvyysongelmia. Suosittelisin käyttämään näiden kanssa jonkinlaista pohjustamista, uskoisin että jo huultenrajauskynällä huulien pohjustaminen saisi aikaan tasaisemman levittyvyyden.

Arvelisin näiden olevan mieluinen niille jotka karsastavat rankkaa mattaavuutta ja kuivattavuutta - näiden isoin plussapuoli onkin itselleni näiden mukavuus käytössä.


Millä linjalla siellä päässä ollaan mattatuotteiden kanssa? Joko olette valmiita sivuuttamaan tämän trendin?

(L'Orealilla on laaja saatavuus ja näiden hinnat pyörivät noin kympin tuntumassa)

6 kommenttia:

 1. Apocalypse on niin sun sävy! <3 Mä tykkään matasta, mutta ehkä kesällä tykkään jostain vähän hohtavammasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis en tiiä mikä mun ihossa on vikana,kaikki kirkkaat/vaaleet sävyt meinaa saada mut näyttämään tosi kelmeiltä :D Täällä on tykästytty mattaan,tykkään siitä miten napakasti ne yleensä tarttuu kiinni.

   Poista
 2. Mä tykkään tästä erikoisemmasta pakkausmuodosta! Innostuin talvella mattahuulista, mutta aina käy niin, että kesää kohti mennessä alan käyttää enemmän huulikiiltoja :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin aina ihastelen noin violetteja mutta en rohkene käyttää kuitenkaan :D

  VastaaPoista