tiistai 18. huhtikuuta 2017

essence sortuminen, jotain iholle ja kynsille

Hiphei!

Täällä mentiin ihan täysin päivistä ja ajankohdista sekaisin joten takana oli hyvinkin harva bloggausviikko. Nyt pääsin nimittäin nauttimaan harvinaisesta herkusta, olin sairaana lähes koko viikon. Käpristelin kuumeessa neljä päivää ja vieläkin tuntuu olevan veto pois. Onneksi sairastan harvoin ja olenkin ollut viimeksi millään tavalla kipeänä suunnilleen vuosi sitten.

Toivottavasti siellä pääsiäinen meni leppoisammissa merkeissä ^_^


Mutta mitä tämän päivän aiheeseen tulee, ensimmäisenä hypistelykierroksella mukaan tarttui keep it perfect!-kiinnityssuihke. Jo jonkin aikaa erilaiset meikkiä fiksaavat suihkeet ovat olleet suosiossa ja olen itsekin useampaa kokeillut. Essence ei sen suuremmin hintaluokallaan rahapussia verota joten nappasin tämänkin mukaani silkasta uteliaisuudesta.

Tämä hajusteeton suihke tulee pullosta valitettavan märkänä ulos. Toisinsanoen, suihkepäästä tuleva suihku on sen verran tiheää ja voimakasta että pullon etäisyyteen kasvoista tulee kiinnittää huomiota. Itse olen kokenut parhaimmaksi keinoksi olla suihkuttamatta täysiä suihkautuksia ja pitää pullo lähes kädenmitan päässä suihkutellessa.

Kiinnityssuihke selkeästi "liimaa" meikkikerroksia paremmin kiinni toisiinsa ja häivyttää jauhoisuutta. Se ei tunnu kuivattavalta iholla mutta jos iho jo valmiiksi tuntuu kireältä ei tämä helpota sitä. Meikki pysyy oikealla paikallaan paremmin ja pidempään, ihan aamuyön tunteihin tämä ei kuitenkaan yllä ;)


Toisena nappasin syliini Clean&Start nail cleanserin jossa sovelletaan loistavasti jo kauan rakennekynsien parissa käytettyä tapaa.

Kynsilakan kestoahan heikentää muun muassa se jos kynsille on jäänyt öljyä, rasvaa tai pölyä. Rakennekynsien maailmassa tähän käytetään omanlaisiaan "pohjustajia" toisinsanoen nesteitä jotka hävittävät nämä kaikki. Niinpä tässäkin on kyseessä neste joka levitetään kynsille ennen ensimmäistä lakkakerrosta.

Käytännössä katsoen tässä on kyse alkoholista joka poistaa öljyisyyttä ja mahdollistaa lakan tarttumisen paremmin. Ja täytyy sanoa että tämä toimii! Olen tätä nyt useamman viikon testaillut ja kynsilakat tarttuvat huomattavasti napakammin kynnen pintaan kiinni. Neste suditaan kynsille, odotetaan sen kuivumista/haihtumista ja aloitetaan normaalit rutiinit, niin simppeliä.


Että sellaista sitten tällä kertaa, onneksi nämä impulssiostot eivät juurikaan viikkobudjettia syö!Täällä on tänään edessä kiirepäivä mutta toivon teille oikeen ihanaa alkavaa viikkoa! <3

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ja kiinnostavia ostoksia :)

  VastaaPoista
 2. Tuo essencen lakka pitää pistää korvan taakse! Kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä tykänny! Vaikka kädet ja kynnet miten pesee ni tuntuu niihin silti jäävän rasvasuutta :)

   Poista