torstai 23. helmikuuta 2017

Uusin rakkaus - Revlon Colorstay meikkivoide

Suhteeni meikkivoiteisiin on hankala - olen todella kranttu meikkivoiteissa eikä se helpota ettei tarpeeksi vaaleita meikkivoiteita juurikaan ole helposti saatavilla.

Löydettyäni meikkivoiteiden sekoittamiseen tarkoitetut valkoiset meikkivoiteet taivas aukeni,oli helpompi metsästellä meikkivoiteita kun ainoa mihin tarvitsi kiinnittää huomiota oli koostumut ja peittävyys. Olen aina suosinut peittäviä ja mattaisen lopputuloksen jättäviä meikkivoiteita - näin pidän kasvojeni punoituksen piilossa ja mattameikkivoiteet vaan tarraavat paremmin ihoon kiinni jolloin meikin korjailemisesta ei tarvitse murehtia.


Niinpä tähän meikkivoiteeseen tykästyminen tulikin todellisena yllätyksenä - tämä on nimittäin tarkoitettu normaalille/kuivalle iholle joka yleensä tarkoittaa sitä ettei ole mitään toivoakaan napakasta meikkivoiteen pysyvyydestä ja tarraavuudesta.

Colorstayn rasvoittuvalle iholle tarkoitetusta versiosta olen kuullut ylistäviä arvioita,sitä verrataan hyvin usein Estee Lauderin Double Weariin. Rasvoittuvalle iholle tarkoitettu mattaava ColorStay se minunkin oli tarkoitus napata virtuaaliseen ostoskoriini mutta valitsin kiireessä tämän.. :D Värikin on aivan liian tumma minulle mutta valitsin sen vain keltapohjaisuutensa perusteella,onhan minulla nyt hyvä valkoinen sekoitusmeikkivoide.


Parhaiten tätä ehkä kuvaisi sanomalla että tämä peittää ja kestää kuin Double Wear mutta on helppokäyttöisempi. Tämä ei tarraa kuiviin kohtiin eikä tämän levittämisen kanssa tarvitse olla aivan niin hätäinen. Pinta jää silti lähes mattaiseksi eikä meikkivoide karkaa ilmejuonteisiin,tätä ei myöskään välttämättä tarvitse puuteroida.

Koen itse rasvoittuvalle iholle tarkoitetut meikkivoiteet ominaisuuksiltaan minulle sopivimmiksi vaikka ihoni ei ole rasvoittuva kuin korkeintaan kesällä. Tässä meikkivoiteessa on kuitenkin kaikki rasvoittuvalle iholle tarkoitetun meikkivoiteen hyvät ominaisuudet ilman niitä huonoja kuten ihon kuivattamista - siitä syystä tämä sopii mainiosti myös silmänympärysiholle eikä tee sitä kuivan ryppyiseksi. Peittokykyä tässä siis todellakin riittää vaikka silmienkin alle!


Vaikka sävynsä puolesta tämän kanssa pitää säätää ja sekoitella,olen yllättynyt miten sitkeästi tartun tähän jatkuvasti. Tykkään tämän antamasta virheettömästä lopputuloksesta,kiristämättömästä ihotunnusta sekä siitä miten loistavasti meikkivoiteen pigmentit pitävät ajoittaiset helakoitumisetkin allaan!


Onko siellä ehditty kokeilla Revlonin tuotteita?

Ihanaa loppuviikkoa Muruset<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti