tiistai 24. tammikuuta 2017

Rakastettavat minit

Hei muruset ja ihanaa tiistaita! Miten siellä on viikko lähtenyt käyntiin?

Yleensähän en kirjoittele niin matkakokoisista tuotteista kuin näytekokoisistakaan mutta nyt lähiaikoina olen törmännyt kahteen tapaukseen josta en vaan voi olla kirjoittamatta!


Schupp on saksalainen yritys joka valmistaa hemmottelu-ja suihkutuotteiden lisäksi myös fysioterapiassa käytettäviä tuotteita/välineitä.

Schuppin Kleopatrakylpy* ruusun tuoksussa on ollut aivan ihana kokemus! Kyseessä on siis kylpyöljy jota itse olen käyttänyt suihkuöljyn tapaan. Öljyssä on pehmeä ruusuntuoksu joka ei missään vaiheessa hyökkää nenään liian voimakkaana.

Öljy käyttäytyy suihkuöljyn tapaan - se ei oikeastaan "vaahtoa" vaan emulgoituu veden vaikutuksesta valkoiseksi nesteeksi puhdistaen ihon mutta jättäen jälkeensä pehmeän lopputuloksen riipimättä iholta sen omia arvokkaita öljyjä.

Tämä yritys on tehnyt hyvän oivalluksen - esimerkiksi kylpyöljyistä löytyy kokeiluun 50ml kokoisia pulloja sekä 500ml pulloja niille jotka jo tietävät rakastavansa tuotetta!


"This scrub is rich in cocoa bean powder that has been finey calibrated for a soft exfoliation and designed to rejuvenate the skin, making it smooth and radiant. Cocoa extract, rich in anti-free radical and antioxidant polyphenols, and cocoa butter were added to help your skin regain comfort and youthful appearance. Sweet almond oil has been selected to nourish and soften the skin."

Cassieren suklaalinja* on ollut minulle tähän asti aivan vieras ja tämä onkin ollut kiva tuttavuus! Suklaa-tuotteet ovat merkin Anti-Stress-linjaa joilla pyritään vähentämään niin ihon kuin luultavasti sielunkin stressiä - ainakin tuoksusta päätellen!

Kuorintavoide on aika rouheaa ja tumman suklaan tuoksuista. Kuorivat osat tuntuvat koostumukseltaan aivan kahvinpuruilta joten tällä saa aikaan tehokkaan kuorinnan samalla nauttien tuoksusta. Tämä on sopinut ihanasti rankkojen päivien suihkuhetkiin.

Cassierea käyttävät hoitolat löytyvät täältä.


Olen välillä vähän huono käyttämään minuituotteita vaan ne jäävät helposti pyörimään. Ehkä näiden kokeiluiden perusteella taas muistuisi mieleen käyttää pienempiäkin tuotteita pois!


Millaisiin tuotteisiin siellä tartutaan kun kaivataan hemmottelua?

*pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Mä RAKASTAN tota Bernard Cassieren suklaakuorintaa ♡ Kleopatrakylpy kuulostaa ihanalta ♡

    VastaaPoista
  2. Kivan olosia tuotteita oot löytäny, en oo kyllä ikinä kuullu kummastakaan. Hemmotellessani itseäni pistän vain kasvonaamion ja rutkasti kosteusvoidetta sen jälkeen, toimii! :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista