keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Organic Shopin herkullisuuksia

Nyt sitten vihdoin pääsen kirjoittelemaan omia ajatuksia Suomeen ja esimerkiksi Sokoksiin rantautuneista Organic Shopin* tuotteista. Arvoinkin teille isänpäiväksi muutaman tämän merkin tuotteen mutta nyt olen kerennyt kokeilla näitä itsekin :)


Organic Shopin tuotteita leimaa ehdottomasti edullisuus,herkulliset erilaiset tuoksut ja koostumukset. Vartalovoiteet ja kuorinnat taitavat olla jotain viiden euron luokkaa joten näitä raaskii kokeillakin huoletta!

Creme Brulee Shea-vartalovoide on ensikatsomalta hieman hämmentävä tapaus. Kyljessä lukee Creme Brulee vartalovoide mutta kannessa lukee Organic Vanilla&Shea Butter vartalovoi - oli miten oli,tuoksumaailmaltaan nuo luultavimmin osuvat aika samoihin ;)

Koostumus on kuin vatkattua vartalovoita - hieman vartalovoita kevyempää mutta vartalovoidetta paksumpaa. Tätä saa kauhaista sormilla eikä massa enää valahda takaisin. Tuoksuhan se tottakai minuun heti ensimmäisenä iski,tämä tuoksuu herkullisen vaniljaiselta olematta ällöttävä!

Massa levittyy vaivatta iholle ja imeytyy hujauksessa,iho jää hieman nahkeaksi mutta ei liukkaaksi. Kosteutustehoiltaan tämä on omalle atooppiselle iholleni riittävä lukuunottamatta muutamaa vartalonosaa - noille kohdille levittäessäni olen sekoittanut massaan mukaan hieman öljyä.


Organic Mango&Sugar vartalokuorinta näyttää jo purkissaan siltä että sitä voisi syödä! Itsehän metsästän jatkuvasti sokerikuorintoja - suolapohjaisia kuorintoja tuntuu löytyvän vaikka millä mitalla mutta atooppinen ihoni ei niitä kirvelemättä kestä.

Massa on paksua ja hieman kauhaistaessa venyvää,todella tuhtia tavaraa siis. Tuoksuna on ihanan neutraali mango,ei sellainen esanssisen ällöttävä niin kuin mangon tuoksu kosmetiikassa usein on.

Tätä käyttäessä ihon kannattaa olla ennen levittämistä märkä - kuivalle iholle levittäessä kuorintateho on toki ihan eri luokkaa mutta niin käytettäessä massa levittyy huomattavasti huonommin eikä ole läheskään niin riittoisaa. Ja täytyy tähän huomauttaa,tästä ei sitä kuorintatehoa puutu vaikka tämän levittäisi märällekin iholle!

Märälle iholle levittäessä massa levittyy helposti paksuudestaan huolimatta ja ihan kuin hieman "vaahtoaisikin" - arvelisin tämän ominaisuuden olevan olemassa levittyvyyden helpottamiseksi. Massa on kyllästetty kokonaan sokerilla joten huuhtelun jälkeen iho on pehmeä ja ottaa paremmin hoitovoiteetkin vastaan. Tämän jäljiltä iho ei jää narskuvan puhtaaksi jota en voi vartalonhoitotuotteissa sietää vaan hyvin neutraaliksi - sopii siis niillekin jotka vihaavat öljyistä jälkituntua kuorinnoissa.


Tähän mennessä olen todella vaikuttunut näistä tuotteista - laatu on hyvää ja tuoksumaailma ihana. Tuoksujakin näistä löytyy ihan laidasta laitaan niin kirpeästä makeaankin asti. Ainoa asia josta en välitä on pakkaustapa tai paremminkin purkin kansi - se on ohutta muovia ja varsinkin märillä käsillä avaaminen ei ole näppärää,paremminkin pelkään joka kerta särkeväni sen.

Muistaakseni merkillä on myös kahvikuorinta,sitä on kokeiltava seuraavaksi!


Jokos siellä on kokeiltu Organic Shopin tuotteita?

Ihanaa keskiviikkoa<3

*tuotteet pr-näytteitä

10 kommenttia:

 1. Mua kovasti kiinnostaa tän merkin tuotteet. Pitäis Valkean Sokoksella käydä joskus ihmettelemässä näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikkelin Sokoksella tuntuu ainaki menevän hyvin kaupaks ku ikinä ei oo hyllyssä ku vaa muutama jäljellä :D

   Poista
 2. Olen testannut muutamia tuotteita ja aivan ihania ovat kaikki. Loistavaa, että markkinoille on tullut luonnollisempia tuotteita, joita ei myöskään hinnalla ole pilattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä,yleensä ne tuotteet jotka viittaa yhtään luonnollisuuteen on sit sen hintasiaki :)

   Poista
 3. Noi sokerikuorinnat on täyttä rakkautta <3

  VastaaPoista
 4. Nämä kuorinnat ovat ihanan tuoksuvia ja tehokkaita! Pakkaus on tosiaan ainoa huono puoli, ja ohut muovi ei varmasti kestä kovin kovaa käsittelyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu oli positiivinen ylläri,ei yhtään sellanen äklömakea :)

   Poista
 5. OMG, toi kuorinta näyttää ihanalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllähän tuota kattoessa alkaa lusikkaa hamuta :D

   Poista