torstai 29. joulukuuta 2016

Best of the best 2016

Mites siellä meni jouluaatto ja joulun perinteet? Täällä aika tuntuu karkaavan ja useampi päivä soljui ohi aivan hillittömässä ruokakoomassa joten päivittäminenkin niiltä päiviltä jäi aivan unholaan. Uuden vuoden rientoihin ei ole enää montakaan päivää - tuntuu että vastahan sitä aloiteltiin tätä kuuta! Onko täällä muita joita harmittaa että joulu on jo ohi?

Mutta nyt siis listaillan tämän vuoden suosikkeja!Tässä listauksessa esitelty tuote ei välttämättä ole tullut markkinoille tänä vuonna mutta on saanut aikaan rakastuneita hyrähtelyjä<3


Ensimmäisenä Agent Provocateourin Fatale Intense*,tähän olen rakastunut palavasti! Tämä on syvä,makea ja hieman tumma. Itselleni tästä on tullut oikea "turvatuoksu",sellainen mitä suihkutellessa tulee aina hyvä ja lämmin mieli.

Madaran Nokkonen Daily Defence kasvosuihkeesta olen myös intoillut. Minunhan oli PAKKO hankkia tätä lisää messuilta. Tämä on niin monikäyttöinen ja näppärä - rauhoittaa,helpottaa tuotteiden imeytymistä ja antaa pehmeää kosteutta.


YSL:n Touche Eclat Blur Primer vilahtikin postauksessa vähän aikaa sitten. Alunalkaen tämä ei auennut minulle ihan täysin mutta kylmien ilmojen hiipiessä en ole oikein muuhun koskenutkaan. Tämä tasoittaa,heleyttää varovasti ja kosteuttaa.

Madaran Brightening AHA peeling mask* on tullut jäädäkseen. Tämä happokuorinta tekee ihosta ihanan sileän nopeasti ja avaa ihohuokosia jotka meinaavat olla tukkeutumassa. Samalla tottakai ihohuokoset supistuvat kun epäpuhtaudet pääsevät ulos.


Batisten Heavenly Volume*-kuivashampoo oli minulle itsellenikin yllätys. Itsehän pesen hiukset joka päivä joten kuivashampoon tarvetta ei varsinaisesti ole mutta tällä saa puhtaisiinkin hiuksiin tuuheutta. Tämä ei välttämättä ole hyvä puhdistamaan oikeasti rasvaisia hiuksia vaan korkeintaan raikastaa lässähtäneitä hiuksia.

NYX HD Finishing Powder sävyssä Green oli loistava vahinko-ostos! Tämä on todella haalean vaaleanvihreä joten tällä on punaisuutta poistavia ominaisuuksia. Sävynsä ansiosta tällä saa siis myös taitettua liian vaaleanpunaista meikkivoidetta neutraalimmaksi ja liian tummaa meikkivoidetta kasvoilla vaaleammaksi. Todellinen kalpeiden ystävä siis - hyvin useinhan vaaleimmat meikkivoiteet on joko todella punaisia tai sitten liian tummia.


Jokapäiväinen rakas on tullut Sleekin Solstice Highlight Paletesta. Tämän paletin korostussävyt ovat hurjan hohtavia ja upeita,neutraalein löytyy vaalean"keltaisesta". Ensikokeilun jälkeen en ole laskenut tätä alas tuskin ollenkaan,panikoin jo melkein mielessäni tämän loppumista.. :D

Ja jostain syystä listan kolmantena Madaran tuotteena löytyy merkin Detox naamio. Tämä naamio on töpäkkä ja tehokas - itsellänihän näppyjä ei ole mutta mustapäihin tämä hyökkää aina yhtä tehokkaasti!



Tänä vuonna myös tutustuttiin kasvojen varjostukseen ja siihen käytettävän tuotteen vakkariksi on muodostunut Models Own Sculpt&Glow Contour Palette Fair to Light*. Täytyy sanoa,tässä sitä pigmenttiä riittää! Nappien koostumus on pehmeä ja riittoisa - jopa paletin vaalein sävy on omalle iholleni tumma joten käytän sitä tummimman sävyn häivytykseen.

Indeed Labsin Retinol Reface oli lähes heräteostos viimeisimmältä Manchesterin reissulta. Pööpöilin Bootsissa ja muistin lukeneeni tästä merkistä - niinhän siinä sitten kävi että tykästyin tähän tosissani! Tätä säännöllisemmin käytettäessä näkee selkeitä eroja ihossa - ihohuokoset supistuu,ihon pinta tasoittuu ja jopa hormoninäpyt rauhoittuu. Plussana tietenkin ilmejuonteiden madaltuminen ;)


Models Ownin Runway Foundation sävyssä White* on ollut AIVAN HELMI. Tutustuin ennen tätä The Body Shopin vaalennutippoihin jotka tekivät hallaa rakastamilleni mattameikkivoiteille (saivat ne levittymään epätasaisesti ja kestämään surkeasti) joten tähän tutustumisen jälkeen en ole enää niihin tarttunutkaan. Tämä ei sotke kestävyyden tai koostumuksen kanssa sekä sekoittuu ilman ongelmia jokaiseen meikkivoiteeseen jota olen kokeillut. Tästä en enää luovu!


Plussana voisin tähän mainita muutamasta seuraamastani blogista,saattepahan lisälukemista mikäli kyseiset blogit eivät vielä kuulu lukulistoillenne ;)

Ikisuosikki: Keyword: Love
- Tähän blogiin mahtuu niin seleä kun hoitolakosmetiikkaakin. Jonnalla on ihanan tietävä ote kauneuteen ja lämmin ote lukijoihin.

Koko vuoden lemppari: The Diary Of A Shopaholic
- Täällä katsellaan aika isolta osin sitä hankalammin saatavilla olevaa kosmetiikkaa jota kaikki kosmefriikit kuolaavat youtube-videoiden tai ulkomaisten blogipostausten jälkeen. Osa suomalaisten ColourPop-villityksestä on varmasti lähtöisin Marista! :D

Kun kaipaat piristystä: Wasting Lifestyle
-  Silloin kun heti aamusta kompastut matonkulmaan lentäen turvallesi ja kahvikuppikin tippuu täytenä vanhalle parkettilattialle kannattaa luovuttaa hetkeksi ja avata Emman blogi. En tiedä onko ollut yhtään päivää kun Emman höpötyksiä lukiessa ei tulisi hyvälle mielelle ja hykertelisi itsekseen!


Mutta näissä merkeissä ihanaa torstaita ja riehakkaita Uuden Vuoden rientoja sinne jos en ehdi ennen sitä kirjoitella! :)


6 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja, tuo AP:n tuoksu on hyvä. :)

    VastaaPoista
  2. Madaran AHA-naamio on ikisuosikkini, mutta Detox on vielä testaamatta. Onneksi siitäkin on matkakoko tarjolla, niin voi helposti testata :)

    VastaaPoista
  3. Olipa ihania suosikkeja, myös mun lemppareita mahtui mukaan :) Etenkin tuo Models Ownin kasvopaletti on ihan HUIPPU! Ja voi vitsit, kiitos kiitos kiitos hurjan paljon, ihanaa kun oot jaksanut pysyä mun mukana, säkin oot HUIPPU <3 :)

    VastaaPoista