tiistai 20. syyskuuta 2016

Pastel Beauty round 1

Sain Pastel Beautyltä jokusen tuotteen kokeiltavaksi jokin aika sitten ja nyt olisikin ensimmäisen postauksen aika näistä tuttavuuksista :) Höpöttelen tässä postauksessa muutamasta tuotteesta ja kakkososassa muutamasta,toisessa postauksessa tulee sitten olemaan teille myös alekoodi! Päätin vähän jaotella näitä että sielläkin päässä jaksetaan lukea ;)

Pastel Beauty on itselleni mielenkiintoinen verkkokauppa. Ensinnäkin,Pastel Beauty myy joitakin merkkejä joilla on huonompi saatavuus Suomessa niin kuin esimerkiksi Barry M:ää, L.A Girliä ja Milania. Toiseksi,verkkokaupassa on kuluttajaystävälliset hinnat opiskelijoillekin.

Joten eiköhän kurkata muutamaan tuotteeseen?


 Ensimmäisenä kokeilin Technicin A27-irtoripsiä. Jos olen rehellinen,en tiennyt tämän merkin edes tekevän ripsiä! Merkki on tuttu Englannin ajoiltani jolloin merkin kosmetiikkaan törmäsi aika paljonkin mutta en koskaan nähnyt Techinin ripsiä.

Tykkään tuuheammista ripsistä mutta en välttämättä järin pitkistä. Ensivilkaisulla arvelinkin ettei nämä ole vaan "minun juttu" mutta hetken näitä tuijoteltuani peilistä tykästyin. Onhan nämä aika pitkät mutta minulla kun on tuota ylimääräistä tilaa suhteellisen paljon ripsirajan ja kulmien välillä,ei nämä näytä pituudessaan övereiltä.

Ripset asettuivat ihan simppelisti mutta ripsinauha oli vähän jäykähkö niin kuin usein edullisimmilla merkeillä. Ehkä juuri tästä syystä ripset tuntui hiertävän silmien sisänurkkia vähän loppuiltaa kohden muttei kuitenkaan kipeästi.


 Toisena tässä postauksessa halusin keskittyä rakastamani merkin mutta myös arkkiviholliseni Barry M:n Coconut Infusion kynsilakkaan. Muistanette taisteluni merkin kynsilakkojen kanssa aiemmin.. Rakastan valtavaa sävyvalikoimaa ja LE-lakkoja mutta osa EI VAAN KUIVA IKINÄ.

Tämä levittyy kynsille aika paksuna kerroksena mutta niinkuin creme-lakat usein,ei tämä peitä yhdellä kerroksella täydellisesti. Skinny Dip on kyllä upea nudesävy! Yllätyksekseni tämä myös kuivui nopeammin kuin vanhemmat sisarensa ja hämmennyin siitä että tässä on tuoksu.

Coconut Infusionin on muuten tarkoitus kosteuttaa ja vahvistaa kynsiä ja pullossa sanotaankin että tätä pitäisi käyttää ilman aluslakkaa.Millä perusteella siellä valikoidaan verkkokaupat?*pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Tuo Coconut Infusion on merkki, jota oon himotellu... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa on ihania pastellisävyjä eikä oo hinnalla pilattu ♡_♡

   Poista
 2. Itselläni ei noiden Barry M:n lakkojen kanssa ongelmia kuivumisen suhteen ollut (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/08/kookosta-ja-metalleja.html), siellä olisi hirmuinen kasa ihastuttavia sävyjä, mutta pakko malttaa olla tilaamatta kun omissa jemmoissakin on kasa aivan käyttämättömiäkin lakkoja o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on saatu kaikki kynsilakat jo korkattua joten näinköhän sitä mahtuisi vielä muutama lisää.. o:)

   Poista