torstai 18. elokuuta 2016

Harmaa on uusi ruskea

Ilmeisesti olen sitä mieltä että syksy ja pimeys on täällä - ainakin kun kynsiä katsoo.

Tällä kertaa kynsille pääsi Essien For The Twill Of It duochrome-lakka. En halunnut vajota aivan synkkyyteen joten sudin Essien lakan päälle huolimattomasti normaalia päällyslakkaa ja tuputtelin kynsifoliota tahmeaan lakkaan.


Sitten alkaa kitinä. Essie kuvaa omalla sivullaan että tämä on "rich medium brown with reflective green shimmer". Eihän tämä nyt hyvänen aika ruskeaa ole nähnytkään mistään kuvakulmasta :D

Tämä näyttää kynsillä lähinnä tumman harmaalta sisävalossa ja ulkona taittaa vihreään ja violettiin. Tämä on todella hankala saada kuvattua ja heijastukset näkyvätkin tässä vähän tuurilla. Kaikenkaikkiaan kyllä aika mielenkiintoinen tapaus kuitenkin!


Koostumus tässä oli yllättävän juoksevaa,meinasin saada lakkaa syliini useampaan otteeseen. No,eipähän liisteröidy ihan heti ;)


Joko siellä odotellaan pimeneviä iltoja?

10 kommenttia:

 1. Kaikissa vuodenajoissa on ne omat ilonsa ja vaikka enemmän kevään-/kesänlapsi olenkin niin kyllä sitä syksyn ruskaa ja talven lumikinoksia odottelee :)

  VastaaPoista
 2. Nojuu ei toi kyllä ruskeaa ole, katsoi miten päin tahansa :D Tosi kivannäköiset kynnet tolla kyllä tuli<3 Mä odottelen jo kovin syksyä ja kaikkia ihania syysvaatteita ja -meikkejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvittaa kyllä tuon kuvaaminen ruskeaks.. :D Itekin ootan isoihin villapaitoihin tumppautumista ja syksyn meikkijulkasujen värejä<3

   Poista
 3. Hei nämä on tosi hauskat! Tuo Essie on tosi nätti lakka ja kivasti piristävät nuo foliot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Essie on jotenkin tosi jännä,riippuu ihan aluslakasta ja kerroksien määrästä miltä se loppujen lopuks näyttää :D

   Poista
 4. Tosi ihanat ♡ Mitä päällyslakkaa sä käytit näissä? Mä en oo vielä löytänyt päällyslakkaa, joka ei tuhoaisi folion kiiltoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on päällä Sally Hansenin pikakuivari mut mustakin tuntuu et päällyslakka vetää foliot aina jotenkin sameiks :S

   Poista