maanantai 9. toukokuuta 2016

Soooo last season!

Magneettilakat siis!

Hyvä puoli kahdessa kodissa on se että toisesta tekee aina löytöjä kun on jo ehtinyt unohtaa mitä sitä onkaan jemmaillut ;) Löysin täältä nimittäin useammankin merkin magneettilakkoja ja tajusin miten paljon edelleen näistä pidän.


 Sally Hansenin Red-Y Response-sävy on tummanvioletti metallinhohtoisella lopputuloksella. Tätä voisi toki käyttää ilman magneetinkin kanssa leikkimiestä mutta onhan tämä nyt hauskan näköinen tuolla kuviolla!

Tässä lakassa magneetti tulee korkissa ja sen päädyssä on pieni pykälä jolla on helppo nojata sormeen ettei magneetilla paina märkää kynttä. Tosin tuosta pykälästä huolimatta tottakai onnistuin törkkäämään magneetin kiinni useampaankin kynteen..

Positiivista tällä lakalla on se että se kuivuu yllättävän nopeasti. Jos kuitenkin käyttä pikakuivaria kannattaa odotella tovi,muuten kuviointi voi levitä.


Ja sitten se miinuspuoli.. Magneetti ei nimittäin ole tarpeaksi leveä peukalonkynteen! Ai että tämä kävi nakertamaan. Lakkailin kynnen nimittäin useamman kerran uusiksi mutta kyllä se vaan niin on että tämä ei sovellu leveämmän kynnen kuviointiin.


Onko teillä "vanhempia villityksiä"?

4 kommenttia:

 1. No höh, ihan tylsää, että peukalosta tuli tommoinen. :(

  VastaaPoista
 2. Mulla taitaa olla muutamia magneettilakkoja, mutta jotenkin en oikein lämmennyt niille. =S Ihan kivat kynnet niillä kyllä tulee. Huomasin tosin, että kaarevan kynnen kanssa tulee ongelmia samoin kuin liian isojen peukkujen kanssa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään miten simppelisti niillä saa jotai erilaista aikaseks :)

   Poista