tiistai 8. maaliskuuta 2016

MUAn aurinkoa

Rakastan aurinkopuutereita. Mattaisia,kimaltavia,valoa tuovia.. Kaikenlaisia.

Tosin usein ongelmaksi joka päiväisessä elämässä tulee se että aurinkopuuterit ovat hyvin tummia näin vaalealle iholle ja aamu-unisena överit on aivan liian helppo vetää varsinkin ilman luonnonvaloa.


Olen lähiaikoina saanut paljon kosmetiikkaa Englannista käsin ja siksi olenkin jonkin verran kirjoittanut MUAn ja Makeup Revolutionin tuotteista. Tässä taas esillä MUAn tuote.

Molemmat merkit ovat tunnetusti halvempaa kosmetiikkaa - isot luomiväripaletit ovat esimerkiksi noin 4 puntaa ja huulituotteita voi löytyä jo punnalla. Niinkuin usein halvemmassa kosmetiikassa (tosin välillä selektiivisessäkin..),on laatu välillä tuurista kiinni. Molemmilta merkeiltä olen saanut aivan loistavia tuotteita mutta myös aivan floppeja.


Tämän odotin joko olevan kuivan mureneva tai kivikova josta ei saa mitään irti edes hankaamalla. Siksi olikin todella yllättävää että tämän laatu on jotain aivan loistavaa!

Tämä on pehmeä muttei mureneva,aurinkopuuteri sivellintä tarvitsee kerran töpäyttää mosaiikkipintaan ja se on tarpeeksi. Tummuutensa mutta myös laatunsa vuoksi tämä siis on nimenomaan niitä tuotteita joilla syntyy ne överit! :D Tämä on myös hieman helmiäinen pigmentiltään joten tämä antaa pientä hohtoa mutta ei niin paljon ettei se toimisi arkipäivinä.


Pelkäsin myös että tämä antaa liian tunkkaisen lopputuloksen,väri näyttää jotenkin paikkapaikoin niin harmaalta. Loppujen lopuksi varovasti käytettäessä tämä antaa oikein kauniin "sun kissed"-lookin eikä se enää iholla näytä yhtään tunkkaiselta.

Minulla on itseasiassa tällä hetkellä laadukas vaaleampi aurinkopuuteri haussa joten jos teillä on ideoita niin heitelkää niitä kommenttiboxiin!


Mitkä ovat teille hyvän aurinkopuuterin kriteerit?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään, että tekee heleää jälkeä, toisina päivinä taas mattaista. Guerlain on mattapäiviin ja Korsin glow hehkupäiviin, noita kahta en vaihda!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Kors.. ♡_♡ Ehkä jonain päivänä :)

      Poista