sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Töihin sulautumista

Joskus vaan kaipaa aamuunsa jotain erilaista ja se johtaa siihen että silmämeikkiin on etsittävä jotain värikästä tai erilaista.

Loisteputkivalojen alle ei tee mieli tehdä koko meikistä riemunkirjavaa ettei pelota senioriväkeä ovesta ulos joten (yleensä) koitan tehdä nämä väripilkut vähän miedommiksi.


Mermaids vs. Unicorns paletissa on niin monta sinisen ja vihreän sävyä että olen koittanut kokeilla niitä yksitellen päästäkseni jotenkin jyvälle mikä näyttää miltäkin kalpeaa ihoani vasten. Ja mikä parempi keino kuin laittaa kirkkaampaa sävyä noin puoleen väliin liikkuvaa luomea mutta tehdä häivytykset/varjostukset neutraalimmalla sävyllä!

Näin toteutettuna normaalisti ihmisiin katsoessa värikkäämpi osa ei hyökkää silmille mutta suunnatessa katseen alaspäin näkyy se jonkin verran. Tosin en tietenkään voinut olla vastustamatta kiusausta ujuttaa kirkkaampaa sävyä hieman alaripsien juureen. Mattaruskea toimii lähes joka sävyn kanssa joten yhdistin sen näihinkin varjostustehtäviin.


Hauska elementti tässä oli se että töihin päästessäni tajusin että tämä vihertävän turkoosi luomiväri mätsää ns. "leikkaussalihousuihini" joka kuuluu meidän perinteiseen työvaatetukseen. On sitä nyt oltu sävy sävyyn!


Miten ujutatte väriä silmämeikkiinne jossei tarkoituksena ole tehdä kokonaan kirkkaampaa meikkiä?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On ollu pitkään jo tarkotuksena hankkia värikkäämpiä rajausvärejä,joskohan nyt vihdoin! :D

      Poista