tiistai 9. helmikuuta 2016

Baobab-öljy mehiläismiehen miksissä

Eli Burt's Beeshän se vielä siinä!

Tykästyin itse kovasti merkin kookos-jalkavoiteeseen joten voin kyllä myöntää että odotukset olivat korkealla tämänkin suhteen. Olen aina jotenkin puolikauhuissani niiden tuotteiden suhteen joita ei pääse tuoksuttelemaan ja vartalovoiteissa erityisesti koska levitetäänhän ne suurelle alueelle.


Ultimate Care Body Lotion on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle ja sisältää muun muassa baobab-öljyä,kookosöljyä,karitevoita ja kurpitsansiemenöljyä. Näiden lisäksi tässä on siis reippaasti kaikkea muutakin,muun muassa erilaisia uutteita.

Piti oikein käydä tutkimaan mikä tämä Baobab-öljy on ja selvisi että se on apinanleipäpuun öljyä jota yhdestä puusta saadaan noin litra vuodesta. Se on antiseptinen,uudistava,kosteuttava,tulehdusten ja allergioiden syntyä hillitsevä ja se edistää ihosolujen paranemista. Se on antioksidanttipitoinen öljy jolla voi jopa hoitaa palovammoja tai ihokeliakiaa. Wow,aika tavaraa siis!


Yllätyksenä minulle tuli se että tämä ei ollut niin paksua kuin olisin kuvitellut. Ajattelin myös että tämä olisi todella voimakkaasti kosteuttava mutta iltasuihkun jälkeen rasvattu iho oli jo kutisevan kireä aamulla herätessäni. Tosin onhan se mahdollistakin että kaikki nämä voiteessa olevat uutteet eivät olleet aivan paras vaihtoehto iholle joka juuri sillä hetkellä kiukutteli runsaasti atopian kourissa.

Tuoksu olikin sitten aika odotetun vihreä. Tähän ei ole lisätty hajusteita ja se on hypo-allerginen mutta onhan siinä kaikkien näiden ainesosien takia omanlainen tuoksunsa. Tuoksu on mieto mutta ruohomaisen terävä,ainakin minun ihollani. Tästä ei siis löytynyt tuoksusuosikkia.


Täytyy siis myöntää että tämä ei päässyt kanssani samanlaiseen suosioon kuin merkin toinen tuote. Olen aina ollut kiinnostunut Burt's Beesin vartalovoista ja uskoisinkin että seuraavana on tehtävä rohkea sukellus sinnepäin!


Mitkä ovat teille tärkeimmät ominaisuudet vartalovoiteissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti