maanantai 14. joulukuuta 2015

Cliniquen helmi

Joskus saatuani kokeiluversion tästä ripsiväristä olin hyvin skeptinen. Mietin että massan on oltava täydellistä että kampamainen harja toimisi ja oikeassahan minä olinkin. Minähän en ikinä panosta ripsareihin,tämä on siis todellakin ainoa laatuaan.

Monien sotkemisien ja klimppiintymisten jälkeen löysin sen täydellisen tavan levittää tämä ripsari ja sen jälkeen en olisi enää muuta halunnutkaan!

Moni teistä varmasti onkin huomannut että ripsarin toimivuus on myös kiinni siitä miten sen levittää. Joihinkin toimii paremmin sahaava liike levittäessä,joissakin taas tälläinen taktiikka saa vaan kaikki ripset liimaantumaan yhteen.


Tässä massa on jo valmiiksi aika paksua ja huonona puolena voinkin tästä sanoa että massa paksuuntuu paksuuntumistaan suhteellisen nopeasti. Kampamainen harja nappaa massaa mukaansa aika runsaanlaisesti ja siksi tämän kanssa levitystekniikka onkin oleellinen.

Tätä ei voi levittää sahaavalla liikkeellä niinkuin monen muun kanssa voi. Runsas määrä massaa klimppaa kaikki ripset sumppuun samoin tein. Sen sijaan,silikoninen harja on painettava kiinni ripsien tyveen ja vedettävä aika napakalla otteella ripsien läpi.Tällä siis on nimenomaan harjattava ripsiä,tosin olen itse huomannut mitä kovempaa harjaa painaa ripsiä vasten,sitä siistimpää jälkeä saa.


Massanrunsauden takia kerrostamistakaan ei voi jatkua loputtomiin jossei tahto möykkyisiä hämähäkkiripsiä. Tämän kanssa supliminen siis on todellakin taiteenlaji! :D


Kaiken tämän hankaluuden jälkeen,miksi tämä on lempparini?

Ripseni ovat suht tuuheat mutta lyhyet ja ohuet,runsas ja paksu massa tuuheuttaa jo ensimmäisellä vedolla ripsiä entisestään ja nämä ominaisuudet silikonisen harjan kanssa myös tuovat myös sopivasti lisää pituutta. Tämä ei ole minulla ikinä varissut,tarttunut yläluomeen ihon hiotessa,suttaantunut tai antanut periksi edes kun ulkona tihkuttaa. Sen lisäksi se on pitänyt minulla loistavasti taivutuksetkin! Sen lisäksi,silikoninen harja ei satu. Olen siis niitä ihmisiä jotka aamu-unisena törkkivät itseään silmään milloin milläkin ja tuho on huomattavasti pienempää pehmeän silikonisella harjalla kuin kovan muovisella! :D


Arvettoman kulman puolelta huomaa mitä koitan saada sanoin selitettyä,ripset näyttävät niin ihanan runsailta!


Mitkä ovat teidän lemppari-ripsarinne?

2 kommenttia:

  1. Tää on jänskä, itsellä ehdottomasti kokeiltavien tuotteiden listalla. Sensain 38 ja Kjaer Weis on omat lempparit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö.. Mulla on sensaiki vielä kokeilematta! :D

      Poista