tiistai 3. marraskuuta 2015

Maksimaalista kasvua?

Siis näitähän nyt on joka lähtöön. Kynsiä kosteuttavia,hoitavia,vahvistavia,kovettavia.. Vaikka mitä. Koen itse kynsiöljyn olevan itselleni se paras mahdollinen vaihtoehto mutta aina on kiva kokeilla kaikkea "uutta" tai erilaista.

"Moisture treatment formula fortified with Fluoride, Vitamins A, C, E, Pro-vitamin B5 and Aloe. Fast acting complex deeply hydrates, nourishes and seals in moisture to support nail growth. Unique no mess, no spill brush pen for easy precise application."


Konseptina valokynäsiveltimen kaltaiseen hylsyyn pakattu kynsituote on nerokas mutta jotenkin osasin epäillä sen toimivuutta käytännössä. Enkä ollutkaan ihan väärässä.

Hylsyn päätä saa kiertää vaikka kuinka kauan aluksi ennen kuin tuote alkaa puristua sieltä ulos mutta sen jälkeenhän voisi kuvitella tämän käytön olevan simppeliä? Jatkossa meininki on kuitenkin sama,päätä saa kiertämällä naksuttaa monen monta kertaa ja sitten se sylkäiseekin ulos tuotetta sen verran että sitä on käsillä ja sylissä.


Neste on niin ohutta että sitä onkin "annostelun" jälkeen kaikkialla ja jos sitä annostelee kynsille runsaammin,valuu se siitäkin pois. Tuoksu on todella miedon hedelmäinen eikä sitä huomaa jos jokin muu sattuu samaan aikaan tuoksumaan nenään. Kosteuttava tämä on kuitenkin ollut muttei kuitenkaan uniikki hoitavuudessaan.

Ja käyttäjämukavuushan tekee tästä tuotteesta ärsyttävän.


Onko teille sattunut eteen epäkäytännöllisiä tuotteita?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti