tiistai 3. marraskuuta 2015

Elemis ja entsyymikuorinta

Elemis merkkinä ei ole minulle kovin tuttu merkki mutta Englannissa asuessani siihen törmäsi silloin tällöin.

Entsyymikuorinnat ovat aina kiinnostavia ja nappasinkin viime reissullani mukaani Elemiksen pienen 15ml tuubin tämän merkin papaija-entsyymikuorintaa.

"Natural fruit enzymes of exfoliating Papaya and calming Pineapple smooth and clarify the complexion. This rinse-off exfoliating cream contains nourishing Milk Protein, anti-oxidant rich Vitamin E and Marine Algae to moisturise, repair and protect skin. Perfect for complexions which are sensitive or mature"


Ensinnäkin.. Tämä tuoksu! Tuoksu muistuttaa minua jostakin hedelmäkarkista jota en saa vieläkään päähäni. Se on makean hedelmäinen muttei kuitenkaan liian voimakas,juuri sellainen mitä tuoksutteleekin ihan mielellään vaaditun 10-15 minuutin vaikutusajan verran.

Kuorinta-aine on kermaisen paksua ja se levittyy iholle helposti. Ensimmäisellä kerralla tunsin pientä pistelyä mutta sen jälkeen vastaavaa tunnetta ei ole enää ollutkaan. Tosin olen huomannut että tämä saa ohuemmat ihoalueet kihelmöimään,joita minulla onkin molemmilla poskilla.


Tätä uskaltaa hyvin pitää sen 15 minuuttiakin ja huuhtelun jälkeen iho tuntuu pehmeältä. Mihinkään taikoihin tällä ei pysty mutta uskoisin tämän olevan täydellinen juurikin herkemmälle iholle.


Onko Elemis teille merkkinä tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti