maanantai 19. lokakuuta 2015

Muutaman punnan valoa


Tämähän nyt voisi mennä myös "Hyvät halpikset"-kategoriaan mutta menköön nyt näin.. ;)

Kyseessä on siis Makeup Revolution-merkin hohtopuuteri.


Makeup Revolution on tunnettu huokeista hinnoistaan ja varsinkin laajoista luomiväripaleteistaan. Olenkin huomannut kuinka moni tilaa Revolutionia Englannista josta se onkin helposti saatavilla.

Minäkään en nyt itseasiassa edes tarvinnut uutta hohtopuuteria mutta omistamani The Body Shopin hohtokuulat alkoivat ärsyttävästi kovettumaan ja uuden hohtopuuterin muutaman punnan hinta vakuutti minut toisiin aatoksiin ;)


Puuteri on jo esteettisestikin kaunis! Siinä on hyvinkin MAC-tyylinen kiekurakuvio joka huijaa "halpuutta pois" ulkomuodollaan. Pakkaus sen sijaan on tutun muovinen joten siitä luksusfiilistä ei löydy.


Olin jo niin tottunut TBS:n kovettuneisiin hohtokuuliin joten tottahan toki tämän kanssa täeähti täydet överit,vielä useammankin kerran. Koostumus on uskomattoman pigmenttistä vaikkakin jauhoista ja taittaa metallinhohtoiseen kultaan.

Tämän kanssa varovastikin taiteilemalla lopputulos on todella hohtava ja laitankin tämän aina vasta puuterin päälle etten loista kilpaa auringon kanssa! :D Tämä soveltuu myös runsaan hohtavuutensa kanssa todella hyvin luomiväriksi.Mikä on teidän hohtotuotteiden ykkönen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti