tiistai 22. syyskuuta 2015

Päikkärikaverit

Päikkärikavereita on monenlaisia. Minulla ne on päällimmäisenä ihonhoitohömppää!

Joka päivä töiden jälkeen pesen meikit pois ja vaihdan verkkareihin. Töissä iholle joutuu akryylia,liuottimia ja vahaa joka tietenkin ennemmin tai myöhemmin alkaisi vaikuttaa ihoon sen pinnalla muhiessaan.


Aiemmin lätkäisin vain kookosöljyn kasvoilleni ennen köllähtämistä mutta lähiaikoina päikkärikavereikseni on valikoitunut Estee Lauderin Revitalizin Supreme ja Supermoodin Egoboost The Perfect Day Cream.

Estee Lauderin silmänympärysvoide on ihanan kermaista ja paksua,täydellistä lepyttelemään ohutta ihoa aikaisen aamun ja meikkien aiheuttaman "rasituksen" jälkeen.
Ja mikä parasta,tätä voi vaikka käyttää naamio-käyttötarkoituksessaankin päikkärien ajan,voin luvata että iho kiittää!

Egoboostin pakurikääpään perustuva päivävoide on ohutta fluidia,lähes kuin hieman paksumpaa seerumia. Se imeytyy silmänräpäyksessä mutta sitä voi myös kerrostaa kuivemmille kohdille jos koostumus tuntuu liian ohuelta. Voiteessa on hitusen verran mentholia joten kovin lähelle silmiä sitä ei kannata laittaa (niinkuin minä ensimmäisellä kerralla) tai silmät alkavat taatusti vuotaa.
Olen kuullut noottia tämän tuoksusta mutta minulle tämän tuoksu tuo etäisesti mieleen mäntysuovan! :DPäikkäreiltä herätessäni kasvot tuntuvat pehmeiltä eikä lainkaan kuivilta vaikka sitä pelkäsinkin ensimmäisillä kerroilla kun laitoin näinkin ohutta voidetta kasvoilleni.
Silmänympärykset taas vähän kiiltelevät mutta hei,kotonahan sitä ollaan ;)


Millaiset ovat teidän päikkärikaverinne?

2 kommenttia:

  1. Onpa kivan kuuloinen combo. Mä en enää nuku päikkäreitä melkein koskaan, ennen nukuin niin, että ne lipsui käsistä niin oli tehtävä ryhtiliike. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl jännä miten herkästi ne karkaa lapasesta! :D

      Poista