sunnuntai 9. elokuuta 2015

Toisen roska on toisen aarre,ihanaa!

Budjetti on tiukka mutta valoa elämään on saatava. Sokkarilla on käyty kuolailemassa mutta hinnat on turhan suolaiset juuri tähän tilanteeseen.

Mikä sen täydellisempää kuin kierrättäminen toiselta bloggaajalta!Olen aivan sanaton. Clarinsin Enchanted-paletti on kaunista kimallusta ja siinä tuntuukin jo juhlahumu.

Alakulmassa oleva vaalea oli jatkuvasti kuvissa ylivalottunut koska kyllä,se on juurikin niin kiiltävä ja helmiäisenhohtoinen!

Tummin ruskea oikeassa kulmassa on merkitty paletin rajausvariksi,sen kaveriksi on lisätty pronssi ja suklaanruskea sekä hohtava violetti.

Diorin Golden Shock oli myös todallakin shokki.

Pehmeitä sävyjä,intensiivinen luumuisen violetti sekä keskellä todella kimmeltävän hileinen kulta.

Alimmainen vasemmalta on mattainen,todella haalea,hennonhileinen vaaleanpunainen,muut reunalla olevat helmiäishohtoisina ja paletin kruunusta jo mainitsinkin.

Ihanaa!


Ajattelin kirjoitellakin teille lähiaikoina kosmetiikan desinfioimisesta joten nyt se taitaa olla vieläkin ajankohtaisempaa.


Teettekö te second hand-hankintoja?

4 kommenttia:

 1. Kosmebloggaajien vaihtopöytä on todellakin paikka, mistä olen tehnyt itse löytöjä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan uskomatonta mitä aarteita! Mä oon alkanu taas hurahtaa enemmän ihonhoitoon ja hajuvesiin,se on varmaan seuraava aluevaltaus tällä areenalla :D

   Poista
 2. Kyllä, mä ostan sekä myyn :), tosin välillä vaihtelevalla menestyksellä. Se että myyn tuotteita pois ei sitten oikeasti välttämättä tarkoita, että ne vähenee... Sillä alennusmyynnistä voi oikeasti löytyä vaikka mitä kivaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha musta tuntuu et päinvastoin! Yhestä kun pääsee erikseen iskee melkein kaamos ja jotain kaunista on saatava tilalle :p

   Poista