keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Revlonin mattaista ärhäkkyyttä

Revlon on minulle tutuin meikkivoiteestaan jonka joskus hankin Englannista. Muistan sen olleen SUPER-kestävää ja asettuvan kasvoille kuin naamio kuivuttuaan.

Sen lisäksi suurimmat muistikuvat ovatkin kynsilakoista. Niistä muistikuvat eivät tosin olekaan ihan niin hehkeitä,ne kuivuivat pienen ikuisuuden ja levittyivät epätasaisesti.

Merkkinä siis Revlon on saanut minussa aikaan hyvin erilaisia fiiliksiä.


Revlonin Colorburst huulipunakynä onkin siis kiva lisäys testailun saralla.

Kyseessä on mattapinnan jättävä,räväkän punainen huulipunakynä. Puikko on ulkokuoreltaan kauniin matta ja tuoksuu miedosti mintulle. Lieköhän tässä haettu jonkin sortin "pullistavaa" vaikutustakin siis?


Sävy 240 on täyteläinen ja aika runsaan pigmenttinen. Huolestuin alussa kädelle levittäessäni tämän mahdollisesta levittyvyydestä mutta se huoli olikin turhaa!


Kynä leviää huulille todella pigmenttisenä eikä vaadi sen suurempaa kerrostamista. Väri on runsas ja säväkkä,oranssiin taittava punainen. Täysin matta tämä ei ole vaan huulille jää himmeä kiilto,tosin pysyvyys on enemmänkin mattahuulipunan tyylinen.


Huulipunakynä ei ole vahamainen tai paksu,se tuntuu huulilla todella neutraalilta.
Tässä onkin siis omat ongelmansa,nimittäin se ettei unohda pitävänsä huulilla tummaa huulipunaa,tällä saa varmasti sotkun nopeasti aikaiseksi.. ;)


Onko Revlon teille tuttu merkki?

2 kommenttia: