sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Matan nihkeyttä

Tämä postaus on nyt jäänyt vähän roikkumaan koska..
Koska voi ärsytys.


Rimmeliltä tuli ulos kauniin pastellisia mattasävyjä ja ne päätyivätkin minulle blogikollegan kautta.

Värit ovat kauniin kesäisiä ja oih niin tyttömäisiä joten niitä olikin heti päästävä testaamaan. Seuraavassa huonolaatuisessa kuvassa huomaattekin ongelman jos tarkkaan katsotte. Enkä nyt puhu repaleisista kynsinauhoista.. ;)


Tämä lakka on nimittäin aivan mahdoton saada asettumaan. Se raidottuu,kökkööntyy eikä kestä kynnellä :( Kuivumisaikakaan ei ole järin lyhyt.


Hempeän keltainen eli 004 Love Bug oli aivan ehdoton ennakkosuosikkini. Väri on haalea mutta niin ihanan kesäinen.

Ja tottakai tämä nyt siis oli laadullisesti se heikoin. Lakka tuntuu paksuuntuvan silmissä ja edes kaksi kerrosta ei saa raidatonta lopputulosta,tasaisesta puhumattakaan.


Pehmeän persikkainen eli 005 You're Mine olikin toinen suosikkini.

Olen niin kalpea että tälläiset "nudesävyt" harvoin istuvat ihonsävyni kanssa mutta tämä oli jotenkin onnistuneen sävyinen jopa minulle. Laadussaan tämä kiipesi kakkoseksi. Asettui paremmin kynnelle mutta sen kanssa sai silti taistella.


Tämä taivaansininen eli 003 Cheeky Chap olikin sävynsä puolesta jännä tapaus,tämä ei olekaan yhtä hailakka mitä voisi kuvitella. Loppujen lopuksi tämä on sävynä aika kirkas.

Levittyvyys ja asettuvuus on näistä parhain mutta ei silti yllä "normilakan" tasolle.


Oletteko te joskus törmänneet sarjoihin joiden laatu ei vaan vastaa odotuksia?

2 kommenttia:

  1. Mulla lähti nää lohkeamaan samana päivänä, kestävyys tosi heikko. Rimmelin lakat on yleensä laadukkaita, mutta nää on vähän susia. Jännä kuulla, että näiden huonous ei ollut mun päässä, vaan sullakaan ei toiminut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ne alko jotenki "rapistumaan" kynsiltä,ai että kävi nakertamaan :S

      Poista