tiistai 12. toukokuuta 2015

Loppuneet huhtikuu

Yleensä Loppuneet-postaus tulee heti kuun vaihteessa mutta nyt tämän lähiaikoina vaivanneen häslingin takia postaus on jäänyt roikkumaan. Mutta nyt siis siihen!


Tästä MACin ripsarista kirjoittelinkin jo aiemmin.
MAC on minulle merkkinä vain vähän tuttu mutta ripsarit eivät ole ikinä eksyneet minulle ennen kotiin asti. Minulle jäi tästä vähän 50/50 fiilis. Tällä sai upeat ripset kun oppi tekniikan oikein mutta ennen sitä ripset vai vain liimanneen kiinni toisiinsa. Alussa massa oli liian juoksevaa mutta sitten alkoikin kökkööntyä nopeasti. Ei siis paras kokemus tähän mennessä.


Essencestä olen höpötellyt lähiaikoina jonkin verran. Essencen Get BIG! Lashes oli ihan kiva tuttavuus. Itseasiassa minulle kantautui jo toinenkin! :D Harjalla saa hyvin eriteltyä ripset siististi mutta useamman kerroksen sutimalla saa myös runsautta ja pituutta. Ripsareissa,jostain syystä,hyvin usein minulla on ongelmana variseminen ja niin se on jonkin verran tässäkin. Ei kuitenkaan häiritsevän paljon!


..Ja jälleen tuttu ja turvallinen Garnier Mineral UltraDry joka kantautuu aina uudelleen kotiini <3


XZ Kosteuttava Niittyvilla Shampoo oli minulle kiva tuttavuus. Tässä on selkeää kosteuttavuutta niinkuin saman merkin öljyshampoossakin. Tämä ei jätä hiuksia kuitenkaan likaisen näköiseksi. Hyvin voisin harhautua tähän uudelleenkin!


Tämäkin on jo aiemmin vilahtanut eli Lactolinen Hajustamaton Hellä Hoitava Pesuneste. En tiedä pitäisikö minun jättää nämä tietyt aina loppuvat pois listalta,yllätyksenä kun ne eivät enää tule.. ;)
Tämä on siis todellinen jokapaikan höylä. Intiimihygieniasta kasvojenpesuun,kaikki sujuu ärsyttämättä.


Olay Anti-Wrinkle Toner oli minulla aamukäytössä ollut kasvovesi. Aamuisin siis en varsinkaan talvi-aikaan puhdista niitä sen kummemmin kuin vain kasvovedellä pyyhkäisemällä. Anti-Wrinkle termi tuntuu olevan kovassa huudossa,en nyt tätäkään kuvailisi kuin kosteuttavana ja hoitavana. Hyvin hoiti asiansa,tuoksu oli mieto. Ainoa mikä harmitti oli iholle jäänyt nahkeus joka ei hävinnyt kuivuessakaan.


Tämä John Friedan hiuslakka tarttuu käteen joka kerta kun olen kiireessä ostamassa hiuslakkaa. Hinta ookoo,pitää ihan hyvin eikä tahmaa. Voimaikkain mahdollinen pito tässä ei kyllä ole enkä ole ikinä ihastunut tähän tuoksuun,se on vaan niin neutraali.


Sanex taitaa olla briteissä vähän samassa maineessa kun meillä markettipuolen Erisan tms,Sanex liputtaa hoitavan ihonhoidon nimeen. Merkki valmistaa kosteuttavia ja ihoa ärsyttämättömiä tuotteita aina dödöistä suihkugeeleihin. Tässä Zero%-versiossa ei ole parabeeneja,silikoneja tai muita ärsyttäviä ainesosia plus se on kosteuttava. Tykkäsin tämän jättämästä tunteesta iholla ja siitä että kerrankin tämän tyyppisessä tuotteessa on mieto tuoksu!

Sebamedin suihkuöljystä kirjoittelinkin jonkin aika sitten. Se ei päässyt minun suosiooni. Suihkuöljy pesi ihon liian puhtaaksi ja tuoksu oli aika tunkkainen. Uutta suihkuöljyä siis etsimään!Tässä siis nämä viimekuun käytetyt,hyvin huomaa että käyn suihkussa ja pesen hiukset päivittäin! :D

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Onks sulla tuotteita jotka hankit aina kuukausittain uudelleen?

      Poista