keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Kuukauden suosikit

Välillä on kiva hehkutella tuotteita jotka joko ilostuttavat päivää tai tekevät siitä simppelimmän,tässä siis muutama tämän kuun ihastus :)


Schwarzkopfin Styliste Ultime Amino Q HOLD-hiuslakka on osoittautunut varsin pätevätksi aamu-apulaiseksi. Tässä saa hentoisimmatkin hiukset asettumaan haluttuun asentoon tai tyveen suihkuttamalla ja pörröttämällä saa simppelisti tuuheutta. Sumu tulee sopivan hentona ettei lopputulos ole kuitenkaan likaisen tai lähmäisen näköinen!


Nivean suihkuöljy on sellainen tuote jonka olen taas "löytänyt uudelleen". Tuotteessa on tuttu suihkuöljyn tuoksu muttei kuitenkaan sellainen johon törmää apteekin öljyissä. Se tuntuu iholla pehmeältä,vaahtoaa hellästi ja jättää ihon suihkugeeliä pehmeämmäksi. Ihanaa!


Monien rakastama Freemanin Facial Enzyme Mask Pineapple on jo nyt tullut minulle rakkaaksi. Se kirkastaa ja poistaa mustapäitä olematta kuitenkaan liian tuju. Vaikka jättäisin naamion pidemmäksikin aikaa kasvoille ei se ala ärsyttää tai kiristää.


DKNY:n Delicious Nightista on jostain tullut minulle ihan selkeä "työtuoksu". Moni kuvailisi tätä liian vahvaksi työympäristöön tai päiväkäyttöön mutta minusta se ei ole sitä. Sopivan tumma ja erottuva muttei mitenkään pistävä.Vaihtuuko sinulla suosikit aikakausittain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti