sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Essencen kynsihömpät

Essenceltä kun on jo kokeiltu kasvoille tarkoitettua kosmetiikkaa niin olihan se kynsijuttujakin kokeiltava.

Olen etsinyt hyvää kynsiä vahvistavaa aluslakkaa kynsilleni jo jonkin aikaa,onhan Trindin rakas Nail Repair huutamassa loppusointujaan. Trindistä tykkäsin muuten mutten siitä piirteestä ettei se kuivunut nopeasti ja sen päällekin lakatut lakat kuivuivat ikuisuuden. Sen kanssa piti myös muistaa erityisesti kynsien kosteutus ettei ne kuivuuttaan seuraavaksi kovetuksen jälkeen napsahtaisi poikki.

Toinen joka sai huomioni oli Essencen pikakuivattava. Tässä on pipetti josta tiputellaan kynnelle hajutonta ja läpinäkyvää nestettä.


Essence Studio Nails Anti Split Nail Sealerin on siis tarkoitus liimata kynsikerrokset yhteen tehden niistä vahvemmat ja lohkeamattomat.

Ensivaikutelma tästä on ollut tähän mennessä hyvä. Sivellin on leveä ja sillä on helppo levittää aluslakkaa koko kynnelle tehokkaasti. Lakka on kiiltävää ja NOPEASTI KUIVUVAA. Tuntuu vaan että jo jokusen viikon käytön jälkeen lakka alkaa jämäköitymään. Näinköhän se sitten kuivahtaa pulloon ennen puoliväliä?
Sitten päästäänkin siihen itse tarkoitukseen. En ole käyttänyt tätä kuin vasta reilun kuukauden,1-2 kertaa viikossa joten en tiedä olenko edes testaillut tätä tarpeeksi kauan mutta suuria muutoksia ei ole ainakaan tapahtunut. Perushyvä aluslakka tämä joka tapauksessa on!


Essence Nail Art Express Dry Drops on myös vähän ongelmallinen,tosin koitan vasta tähän totutella! En tiedä mihin aineeseen nämä tälläiset tuotteet perustuu mutta tämän olisi siis tarkoitus kuivattaa kynnet vähintään kosketuskuivaksi nopeasti.
Minulle kun jäi tästä vaan se fiilis että tällä tehdään kynnen pinnasta ns. öljyinen ettei se suttaanu kitkaisuuden takia?
Jatkan siis tutkailua,eihän se se pointti voi olla!


Mitä pikakuivattajaa te osaatte suositella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti