torstai 19. helmikuuta 2015

Bourjousin meikkivoide kokeilua

Tutustuin Bourjoisiin merkkinä ensimmäisen kerran kun muutin Sveitsiin. En ollut nähnyt merkin tuotteita ikinä ennen joten voitte vaan kuvitella sen uteliaisuuden!

Merkin tuotteet on pakattu yksinkertaisesti mutta leikkisesti,ensimmäinen mielikuva tästä ei ollut teini-ikäiset käyttäjät vaan ehkäpä juuri nuoret aikuiset.

Vuosien saatossa ja maiden vaihtuessa aloin törmätä Bourjoisiin siellä sun täällä ja Englannissa ostinkin sitten merkiltä ensimmäisen meikkivoiteeni,siinä oli miedon kukkainen tuoksu,hyvä levittyvyys ja KERRANKIN tarpeeksi vaalea sävy. Koostumus vaan oli aivan liian ohutta ja läpikuultavaa.


Nyt vuosia myöhemmin ajattelin sitten kokeilla merkin toista meikkivoidetta. Healthy mix lupaa pitää ihosta huolta vitamiinien avulla ja kuitenkin säilyä raikkaana iholla kuusitoista tuntia.

Tykkään merkin tavasta pakata meikkivoiteensa pumppupulloihin,annostelu on hygieenistä ja helppoa. Healthy mix on mainostettu geelimäisenä mutta minusta se on huomattavasti juoksevampaa. Tuoksu oli taas tuttu ja pehmeän makea.


Olen tykännyt Healthy mixin antamasta kuulaasta lopputuloksesta mutta peittävyyttä tässä ei siis niinkään ollut. Ihosta ei tule matta eikä rasvaisen näköinen vaan ilman puuteria hyvin neutraalin näköinen.

Mutta sitten se ikävä asia meille Lumikeille.. Tässä sarjassa vaalein sävy ei olekaan enää vaalea ja tämä itsessään on minulle jopa kesällä liian tumma. Olenkin siis sekoittanut tätä useammin Barry M:n valkoiseen meikkivoiteeseen .


Onko teillä kokemusta Bourjoisista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti