torstai 30. lokakuuta 2014

Lokakuun suosikit

Kuukausittaisissa suosikeissa siis näkyy ne tuotteet johon käteni on jostain syystä tarttunut kerta kerran jälkeen tässä kuussa. :)


Tämän listassa näkyminen ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä! Tosin en tiedä miksi tartun princess cutiin aina uudelleen.. Vaikka lakka näkyy pullossa aika vaaleanpunaisena,on sen pohjaväri läpinäkyvä,josset sitten sudi sitä kolmea kerrosta paljaalle kynnelle. Sitten se saattaa olla jo hailakan vaaleanpunainen ;) Käytän tätä siis muiden lakkojen päälle ja koitan saada läpikuultavilla mutta heijastavilla "hileillä" kivaa efektiä aikaiseksi.


No niinhän siinä sitten kävi että hurahdin rankasti The Body Shopin White Musk Smoky Roseen. Hankittuani tämän en todellakaan ollut varma olisiko tämä sittenkään "minua" (tiedättehän tunteen kun olette suihkutelleet jo tuoksua itseenne mutta sitten se tuntuu kömpelöltä ja väärältä?) mutta ensimmäisen käyttökerran jälkeen hurahdin. Vaikka kyseessä on EDP ei kestävyys ole parasta luokkaa,tosin vielä kahdeksan tunnin jälkeen savuisuus säilyy iholla makeuden jo hävittyä.


Lushin Jackie Oats on ollut kovassa käytössä hankkimisen jälkeen. Olen yrittänyt eri keinoja sen käyttämiseen - ohutta kerrosta,paksumpaa kerrosta,kerrostamista,pohjustustuotteen päälle laittamista.. Alunperinkin jo sanoin että tuote on minun iholleni vähän turhan kosteuttava,jättää ihon tahmaisen tuntuiseksi,mutta uskoisin että se helpottaa talven tullen. Syy miksi olen niin kärsivällinen tämän kanssa on se että väri kerrankin sopii! Käytän tätä yleensä päivinä jolloin ei huvita käydä häivyttelemään liian tummaa meikkivoidetta.


No pysytään nyt siis Lushissa vielä hetki.. ;)
Vielä jokunen kk sitten Lush merkkinä oli minulle tuttu ainoastaan kylpypommeistaan mutta nyt olen pyrkinyt laajentamaan tietämystäni Lushista merkkinä,vaikkakin hintojensa suhteen se tekee välillä varsin kipeää.. Ro's Argan Body Conditioner oli kosteuttavuudessaan täyttä rakkautta. Ruusun tuoksu ei ole ikinä ollut mun juttu (sanoo hän jonka uudessa lemppari hajuvedessäkin on ruusua,hehhe) mutta tässä se sekoittuu kivasti muiden tuoksujen kanssa. Atooppinen ihoni rakastaa ja tämä on aivan ehdoton sheivauksen jälkeen,ei kiristä!

Tämän kuun suosikit rajoittuivat tähän,näinköhän syyttäminen on monen viikon flunssassa ja sen tuomassa laiskuudessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti