keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Lahjontaa

Sain ihanana yllärinä hieman tyttöhömppää.
Pelasti ehdottomasti harmaan päivän!Paketissa oli siis kolme viiden millin mini kynsilakkaa kaikki kovin kimmaltavissa sävyissä.  Uskoisin kultaisen ja punaisen toimivan parhaiten toisten lakkojen päällä tehosteena,mustan peittävyydestä en vielä tiedä mutta siinä on ihania kahden kokoisia hileitä!
Siis katsokaa nyt tuota! En ole ikinä ollut suuri mustan ystävä,luultavimmin juurikin kuoleman kalpean ihonvärini vuoksi mutta tämä taisi juuri pyyhältää ennakkoluuloistani ohi ja tätä on kokeiltava. Kultainen on pienihileinen ja kaunis. Näyttää varmasti upealta muiden lakkojen päällä tai tuputeltuna kärkiin.Punaisesta tulee aivan joulu mieleen. Sekin on ihanan pienihileinen ja suhteellisen kirkas punainen. Joko olette alkaneet jouluhössötyksen? ;)
 Kynsilakkojen lisäksi pussista löytyi MUAn luomiväri trio. Värit on hohtavia baked-tyylisiä ja lämminsävyisiä. Paletin nimi on Emotions.
Olen aina tykännyt ruskean erisävyistä ja ne sopiikin vihreisiin silmiini.
Baked tyyliset luomivärit ovat kauniita luomuksia ja niillä voi saada aikaan kivoja värisekoituksia.

Luulin vaaleimman sävyn olevan vielä hailakampi mutta se on kauniin kullan sävyinen taittaen pronssiin. Keskimmäinen väri onkin lämmin pronssi ja paletin tummin sävy kullanhohtoinen mutta muuten aika kylmänsävyinen luonnossa. Sävyt ovat aika murenevia mutta mennessä näkee miten ne asettuvat iholle. Tummin sävy on kovempi kuin muut.
 Ja vielä viimeisenä,ja tulevaan pikkujoulukauteen sopivana,paketista löytyi perusmusta kajal,tosin pienellä yksityiskohdalla.. ;)
HILEITÄ! Ihanaa! Niiden näkyvyydestä meikinseassa ei tosin ole takeita mutta tälläiseen harakkaan kaikki kiiltävä tehoaa.. ;) Kajal on pehmeä joten sen meikkiin asettelemisessa luultavimmin tarvitsee myös puuterimaista luomiväriä asettamiseen.
Oli muuten kiva huomata että meikkikynässä oli oma teroittimensa. Siihen harvemmin törmää ja se onkin aina kiva yllätys,varsinkin edullisimmissa tuotteissa.


Oletteko te enemmän matan ystäviä vai helmiäisen ja kimaltavan perään niinkuin minä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti