tiistai 14. lokakuuta 2014

Jokusen päivän silmät


Jotain erilaista välillä eli meikkailua.

Omistamani kosmetiikka on hyvin laaja-alaista mitä tulee tuotemerkkeihin. Omistamani tuotemerkit vaihtelevat aina avonista lumenen kautta selektiivisimpiin merkkeihin. Tällä hetkellä valtaosa omistamastani kosmetiikasta on kuitenkin halvempaa sorttia,muuton yhteydessä oli pakko jättää jälkeen niin paljon jo vanhempaa kosmetiikkaa.. :(


Lauantai-silmien meikki on toteutettu Avonin paletilla joka on kuvassa näkyvä nelikko. Kuvassa myös mukana kaikki muut sen päivän käytetyt meikit.


Seuraavaksi siirryinkin metallinhohtoon.


 Sunnuntai-silmien meikki on toteutettu,millä muullakaan,kuin MUAn vasta saamalla paletilla.


Ja tämän päivän silmät on toteutettu samaisella paletilla mutta hieman vahvemmalla kädellä. Paletin värit olivat hieman "jauhoisia",tuntui että sitä oli joka paikassa siveltimeen hankauksen jälkeen. Värit ovat kuitenkin kauniin metallinhohtoisia ja oikeen harmittaa ettei kamera pystynyt tallentamaan sitä heijastavuutta!


 Tein mustan kajal-rajauksen ensin ja tuputtelin sen kiinni tummimmalla värillä. Muun liikkuvan luomen täytin keskimmäisellä,pronssin sävyisellä ja täytin vielä silmäkulmat tummimmalla sävyllä.


Alaluomia rajasin glitterisellä eyelinerillä ja rajasin sisäluomet kirkastavalla hailakan vaaleanpunaisella kajal-kynällä.


Ja vielä löytyi yksi silmämeikki viime viikolta:


Alarajauksessa on Calvin Kleinin metallinhohtoinen turkoosihtava sininen kajal,luomivärinä koko liikkuvalla luomella toimii Mac:n Antonio Lopez Teal-paletista bongattu vihreä. Vedin vielä liikkuvan luomen sisänurkasta lähes puoleen väliin asti vaalean,kultaan vivahtavan glitter-rajauksen. CKn kynän sävyn nimeä en muista kuollaksenikaan ja tietenkään en löytänyt sitä kynästä.


Tässä kuva vielä paletista:


Sain paletin joululahjaksi ja se olikin ENSIMMÄINEN kosketus koko firmaan ikinä. Mac on pysynyt minulle täytenä kysymysmerkkinä luultavimminkin juuri saatavuutensa takia,enkä oikeen osaa muodostaa mielipidettä pelkän luomiväripaletin perusteella.

Sen voin kuitenkin sanoa että värit ovat pigmentti-rikkaita ja "täyteläisiä",todella helppo tulla sutineeksi liikaa! :D

Mikä MACn kosmetiikassa on teille se "juttu"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti