sunnuntai 14. marraskuuta 2021

Kokeilussa House Of Lashes Noir Fairy Lite-ripset

*saatu ilmaistuote
 
 
 
Heii ihanat!

Ja samalla anteeksi - blogitahti on hidastunut huomattavasti lähiaikoina ja ongelmaksi on muodostunut tekniikka. Läppärini kaipaisi kipeästi päivittämistä ja juuri nyt ei ole oikea hetki tehdä sellaisia hankintoja. Yritän siis parhaani mukaan pitää vanhan läppärini elossa, mutta tiedättepähän mihin olen joutunut jos totaalihiljentyminen tulee😂 Ei sen puoleen, instan puolelta minut tavoittaa aina.
 
Halusin tänään tulla tänään näyttämään teille vähän House Of Lashesin ripsiä! Tiedän, että joulukin teemapostauksineen olisi vähän niinkuin odottelemassa, mutta jostain syystä joulufiilis on toisen raskaan vuoden jälkeen tosi hukassa😔
 
 
Noir Fairy Lite*-ripset ovat tuuheat ja moniulotteisen näköiset jo paketissa. Nämä ovat nyt toiset kokeilemani House Of Lashesin ripset ja voisin sanoa, että muutaman parin jälkeen osaa jo aika hyvin jäsennellä ajatuksia merkin ripsistä. Tykkään itse käyttää ripsiä yksinkertaisemman meikin kanssa yksityiskohtana, näyttävä meikki kun voi herkästi jäädä upeiden ripsien taakse piiloon :)

Pelkäsin näiden olevan itselleni todella isot, mutta ripset ovatkin yllättävän kevyet ja trimmaamisen jälkeen hyvin istuvat. Ripsien mukana ei tule liimaa, joka voi olla hyvä tai huono asia. Jotkut ovat merkkiuskollisia ripsiliimassaan, eivätkä kaipaa pikkuputeleita ripsiensä mukana, minusta taas House Of Lashesin ripsiliima on sen verran hyvää (reippaan tahmeaa), että sitä ottaisi mielellään ripsien mukana.

Huomasin saman piirteen näissä, kuin aiemminkin kokeilemissani ripsissä, eli ripsissä on aika paksu ripsinauha. Tämähän tekee ripsinauhasta kankeamman ja se vaatii hieman enemmän työtä asettuakseen, en kuitenkaan huomannut ripsinauhan hangoittelevan vastaan enää liiman kuivuttua. Paksumpi ripsinauha takaa myös sen, että ripsiä on pysyttty asettelemaan ja istuttamaan nauhaan monessa kerroksessa ja eri paksuuksissa, en siis ole aivan varma onko tällä tavoin näyttäviä ripsiä mahdollistakaan valmistaa ilman jämäkämpää ripsinauhaa. Paksumman ripsinauhan etu on myös siinä, että niitä on helpompi pestä käyttökertojen välissä. Itse tykkään liottaa ripset misellivedessä ja pumpulilapulla painelemalla puhdistaa niistä ripsivärit sun muut.

 
Silmissä ripset näyttävät ilmavilta ja jotenkin viuhkamaisilta, ja vaikka ne näkee näkökentässä selkeästi jatkuvasti paikalleen asentamisen jälkeen, ei se piirre ainakaan minua epäsäännöllisesti ripsiä käyttävänä häiritse.  
 
Mitä ripsiin tulee, käytän itse yleensä vaatimattomampia ripsiä. Jostain syystä useat ripset näyttävät minun silmissäni todella massiivisilta ja silloin ne istuvatkin huonommin. Tykkään myös ennemmin lyhyemmästä ripsinauhasta kuin sellaisesta, joka ulottuu aivan luomen päästä päähän.
 
Käytätkö itse säännöllisesti irtoripsiä vai lähinnä satunnaisesti? Millainen malli iskee sinuun?
 

House Of Lashesin ripsiä voit kurkkailla esimerkiksi täältä.


Ihanaa uutta viikkoa💓
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti