lauantai 19. kesäkuuta 2021

Loistavat yönaamiot BeautyActilta

*saatu ilmaistuote
 
 
 
Heii!
 
Täällä sitä helteen keskellä kirjoitellaan ja jatketaan kasvojenhoidon parissa. Olen tunnustellut näitä kahta jo pidemmän tovin ja nyt kun olen saanut näistä kunnon käsityksen lämpimimmilläkin ilmoilla, on aika avata ajatuksia näistä teillekin :)

BeautyAct on Kickseissä myytävä tuotemerkki, jolla on laajasti tuotteita aivan värikosmetiikasta ihonhoitoon asti. BeautyActillä on mielestäni tosi kivoja täsmätuotteita ja ratkaisuja vähän joka tarpeeseen. Siltä löytyy esimerkiksi happo- ja retinolituotteitakin.
 
 
Tänään kuitenkin halusin nostaa esille kaksi merkin yönaamiota. Yönaamiothan tulvivat jossain kohtaa markkinoille vähän sieltä sun täältä ja onhan se myönnettävä, että konsepti on näppärä. Koostumukseltaan nämä ovat yleensä hieman tuhdimpia ja pääajatus onkin, että nämä ovat ihoa enemmän hoitavia tuotteita, ne levitetään suoraan puhtaille kasvoille ja jätetään yöksi.

Aloitetaan kaksikon siitä tuotteesta, jota olen ehtinyt kokeilla enemmän viileämpinäkin kuukausina. HydrActive NightLab Mask* on näistä kahdesta yönaamiosta pehmentävä ja kosteuttava. Se on paksun voidemainen, paksuhkona levittyvä ja kerrostettavissa oleva. Olen usein levittänyt tätä ensin ohuemman kerroksen koko kasvoille ja sen jälkeen lisännyt kasvojeni kuiviin kohtiin, esimerkiksi otsaan. Koen, että parhaimman tuloksen tämän kanssa saa, kun alle kerrostaa hieman kosteutta. Tämä kuuluu tuotteena niihin, jotka kannattaa aamulla huuhdella vedellä pois kasvoilta, huomasin ettei misellivesi välttämättä irroita näin tanakkaa koostumusta. Tuotteen hoitavina ainesosina on käytetty muun muassa eri molekyylikokoista hyaluronihappoa (kosteuttaa käsittääkseni näin käytettynä paremmin sekä ihon pinta- että syvempiä kerroksia), kantasolu-uutetta aktivoimaan ihon uudistumista ja mukaan on ujutettu myös probiootti teknologiaa vahvistamaan ihoa. Tästä kuvauksesta ei olekaan varmasti vaikea uskoa, että tuote on valmistettu Koreassa. Vegaaneille tiedoksi, on tuote 100% vegaaninen. Tykkäsin tästä erityisesti viileämpinä ja kuivina kuukausina. Yönaamio pehmensi ihoa ihanasti ja levitin tätä aina ihan silmänympärysiholle asti.


GlowRenew NightLab Mask* onkin sitten vaikutuksiltaan aivan erilainen. Hauskaa tässä on, että tämä on paksuudessaan ihan yhtä paksua kuin kosteuttava yönaamiokin, aamutuntuma on kuitenkin tosi erilainen. Sillä ei kannatakaan aina hämääntyä hoitotuotteiden koostumuksen ohuudesta tai paksuudesta, se ei välttämättä kerro mitään esimerkiksi ravitsevuudesta :)

Missä HydrActive keskittyi kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa, on GlowRenew luotu heleyttämään ja kuorimaan. Yönaamiosta löytyy C-vitamiinia, PHA-happpoa sekä kolmea AHA-happoa. Tähän olen tykästynyt enemmän varsinkin nyt lämpimämpinä kuukausina, kun ihoni tuntuu tukkeutuvan herkemmin hikoilun ja aurinkovoiteiden yhteisvaikutuksesta. Syy miksi en niin tarttunut tähän viileämpinä kuukausina oli se, että koin tämän omaa ihoani hieman kuivattavana. Yönaamiohan on tarkoitus levittää heti kasvojen pesun jälkeen puhtaalle iholle, joten tämän alle ei niinkään pitäisi kerrostaa mitään. Kesäkuukausina ihoni käyttäytyy eri tavalla ja "antaa anteeksi" vähemmän kosteuttavat ja ravitsevat tuotteet. Nyt tämä onkin siis aivan loistava ja helpottaa samalla alkavia kiukkuisia tukkeumia kasvosuoja-alueella. Tämä kuuluu niihin hoitotuotteisiin, joiden teho on helppo huomata seuraavana aamuna meikkiä levitettäessä. Iho näyttää meikin alla tasaisemmalta ja ihohuokoset rauhallisemmilta. Myös GlowRenew on vegaaninen ja valmistettu Koreassa.

 
BeautyActilla on käsittääkseni vielä muutama muukin yönaamio, eli niitä löytyy aika monelle ihotyypille. Plussana näistä on mainittava se, että nämä ovat hajusteettomia. Tykkään tästä piirteestä, että tuotemerkit ovat joko minimoineet tuoksut tuotteissa tai sitten poistaneet ne kokonaan. En ole tuoksuja vastaan ja mieto tuoksuhan tuo selkeää ylellisyyden tunnetta tuotteeseen, mutta tuoksut voivat olla usein ihoa ärsyttäviä.

BeautyActin tuotteita voit kurkkailla täältä.


Ihanaa viikonloppua💓
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti