sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Dominique Cosmeticsin Celestial Thunder-paletti ja kolme meikkiä

Heii!
 
Palettisarja jatkuu ja tänään vuorossa Dominique Cosmeticsin Celestial Thunder-paletti. Minulle tämä paletti on itseasiassa aika uusi, mutta monelle teistä tämä on voinut kantautua jo jonkin aikaa sitten. Itse sain useita kuukausia sitten muutaman paletin Lipstick Loven Lindalta ja tämä on yksi niistä paleteista. Kiitos Linda💓
 
Käydäänpä sitten ensimmäisenä sävyt läpi!


Ylimmäinen rivi, vasemmalta oikealle:
Eternal Light - shampanjainen hohtava sävy, jossa miniglittereitä
Fireball - vaaleanpunaiseen taittava hohtava ruskeanpunainen
Black Matter - vaatimattomia vaaleanpunaisia minihippuja sisältävä hohtava harmaan musta
Zero Gravity - mattainen likainen keskiharmaa

Toinen rivi, vasemmalta oikealle:
Lucid Dream - mattainen retiisin punainen
Storm Dust - mattainen oranssinruskea
Lunar Eclipse - mattainen ruosteinen oranssi
Mystic Ice - mattainen kirkas turkoosi
 
Paletin koostumus on mielestäni jännä. Kaikki napit ovat todella kiinteitä, mutta silti pigmenttiä on ihan kivasti, varsinkin mattaisemmissa sävyissä. Hohtavissa sävyissä on käytettävä kovempaa otetta ja shampanjainen sävy on aika mahdoton. Se on kuiva ja kova, se toimii parhaiten topperina tai sitten aika väkivaltaisesti napakkaan siveltimeen otettuna. 


Ensimmäisenä halusin näyttää teille meikin, jonka pääosassa on upea Mystic Ice. Tästä meikkikuvasta näkyy loistavasti napin pigmentti! Vaikka nappi on tosiaan tiivis, saa sillä aikaan intensiivistä jälkeä. Levitinkin tässä meikissä Mystic Iceä koko liikkuvalle luomelle, alaluomelle levitin toisen paletin keltaista ja keskelle yläluomea toisen paletin vihreää miniglitteriä.

Voisin melkein sanoa, että tämän paletin vahvuudet ovat sen kirkkaissa, erikoisemmissa mattasävyissä. Ne ovat pigmenttisiä, mutta silti helposti häivytettävissä ja niillä saa todella näyttävän meikin aikaiseksi nopeasti!


Alapuolella vasemmalla on käytetty paletin mattaista harmaata Zero Gravityä ja shampanjaista Eternal Lightia. Levitin koko liikkuvalle luomelle ja alaluomelle mattaista harmaata, levitin luomen keskelle laajalti NYXin glitterliimaa ja painelin todella napakalla kynäsiveltimellä päälle paletin minihileistä Eternal Lightia. Eternal Light on sävynä ja lopputuloksena aivan järjettömän kaunis, toivon vain, että koostumukseen oltaisiin panostettu enemmän!

Oikeanpuoleisessa kuvassa olen käyttänyt häivytyssävynä ja alaluomella paletin mattaista harmaata Zero Gravityä ja koko liikkuvalle luomella hohtavaa vaaleanpunaiseen taittavaa ruskeanpunaista Fireballia. Fireball on sävynä tosi erikoinen. Se näyttää syvän ruskeanpunaiselle napissa, mutta sormin luomelle levittämisen jälkeen selkeästi taittaa enemmän kylmään vaaleanpunaiseen.


Paletti on ollut kaiken kaikkiaan kiva tuttavuus, mitä nyt koostumukseen on ollut jonkin verran tottumista. Nappien napakkuus ei häiritse minua, kunhan sävyt ovat silti runsaita ja helposti levitettävissä. Ja vaikka Eternal Light on koostumukseltaan hankala, käytän sitä silti, koska se tuo todella kaunista hohtoa meikkiin.

Onko teillä laatikoissanne tämä paletti, mikä sävyistä on tullut lemppariksi?
 
 
 
Aurinkoista sunnuntaita💓
 
 
 
 

 

6 kommenttia:

  1. Ihana paletti ja tuo kultainen halomeikki on upea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkoi olla jo oman mukavuusalueen rajoilla, oli ihanan näyttävä! :)

      Poista
  2. Mulla on Celestial Storm eli se isompi versio. Oli pakko lopulta ostaa se alesta, kun olin kuolannut kyseistä palettia varmaan vuoden.
    Tähän mennessä olen käyttänyt vain tosi paljon Zero Gravitya ja kerran kimaltavaa mustaa sävyä. Zero Gravity on minusta tosi imarteleva hiirenharmaa, koska sen on silti jokseenkin lämmin ja rusehtava, ei siis ihan niin raju kuin vaikka kylmä sementinharmaa. Täytyy kyllä sanoa, ettei mikään paras koostumus mielestäni, koska tuntuu, että sävyä saa koko luomelle kerrostaa tosi paljon ja se levittyy vähän epätasaisesti. Ei mahdoton, mutta työläämpi kuin monien muiden merkkien luomivärit varsinkin samassa hintaluokassa.
    Minusta musta kimaltava sävy vaikutti kivalta tähän mennessä. Kaikki aina morkkaa mustia kimallesävyjä, mutta minusta ne on ihania smokey eyehin, kunhan eivät varise.
    Vähän polttelee jo kokeilla paletin muita sävyjä. Turkoosit vähän pelottaa mua, mutta tuo sun meikki on tosi kiva, ehkä kokeilen sitä joskus itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiirenharmaa onkin muuten aivan loistava kuvaus tuolle sävylle! Mustaa en ole vielä niin kokeillut, mutta olet oikeassa että mattasävyt voivat häivyttyä/kerrostua laikukkaasti :| Ja kokeilehan ihmeessä kirkkaampia sävyjä, ehkä saatat niihinkin ihastua :)

      Poista
  3. Tosi kivoja meikkejä oot tehnyt tällä! Ihanaa kun paletti pääsi sulla käyttöön<3

    VastaaPoista