lauantai 27. helmikuuta 2021

Mausteisuutta pureviin pakkaspäiviin - Versace Crystal Noir

*saatu ilmaistuote
 
 
 
Heii!
 
Edellisestä tuoksupostauksesta onkin jo jonkin verran aikaa, joten ajattelin, että kirjottelisin teille nyt tänään sellaisen. Tuoksumakuni on pysynyt hyvin samansuuntaisena jo useita vuosia ja vaikka joitain vuosia sitten intohimoni tuoksuihin olikin haalistumassa, on se nyt taas täydessä palossaan.

Pidän pääosin voimakkaammista, mausteisista ja makeista tuoksuista. Tykkään täyteläisyydestä ja aivan kuin tuoksun syleilystä, siitä miten se tekee kaikesta kokoinaisen.
 
 
Usein puhun täällä uutuuksista, mutta Versacen Crystal Noir* ei ole uusi ollenkaan. Tuoksu on tullut markkinoille vuonna 2004 ja on pysynyt siellä sitkeästi siitä asti. Oman kokemukseni mukaan Versacen tuoksut ovat usein kohtalaisen kevyitä ja makean hedelmäisiä, tämä on niihin verrattuna aika erilaisesta puusta veistetty. Pullo on raskas, kulmikas ja yksityiskohtainen. Alussa se sai minussa hyvin neutraaleja tuntemuksia aikaan, mutta sitä kauemmin katsellessani herätti jo mielenkiintoa.
 
Tuoksunuotit:
Alkunuotit - pippuri, inkivääri, kardemumma
Sydännuotit - kookos, gardenia, appelsiininkukka, pioni
Pohjanuotit - santelipuu, myski, meripihka
 
 
Crystal Noir avautuu ovet voimalla auki räväyttävällä inkiväärillä ja pippurilla, se hiljenee ja pehmenee iholla hetkeksi suloiseen gardeniaan ja pioniin, kuitenkin loppujen lopuksi santelipuun voimakkaasti kuiskutellen pohjalta. Tuoksu on pyöreä mausteisuudessaan, lämpimän makeaa Crystal Noirista ei saa. Se vaatii persoonaa, eikä jää varmasti muilta huomaamatta. Tämä on itseasiassa ainoa tuoksu koskaan, josta kummipoikani on huomauttanut, se kertonee jonkin verran tuoksun luonteesta. Tämä erottuu. Itse yhdistäisin tuoksun enemmän syksyyn ja talveen tai iltaan, rohkealta tämä menisi myös päiväkäytössä. Eau De Toilettena tuoksun kesto ei aina ole kovin hyvä, mutta tämä lähinnä pyöristyy tuntien kuluessa, särmä siitä ei silti häviä.

Jo lienee tuoksunuotit teille kertoivat, ettei kyseessä ole kovinkaan tavanomainen naistentuoksu. Alku- ja sydännuoteista löytyy usein kukkia ja hedelmää, pohjalta vasta lämpöä ja mausteisuutta. Tässä mausteita, lämpöä ja potkua riittää alusta asti. Ihmisten nenät ovat niin erilaisia, moni tuntuu tässä haistavan kookoksen selkästikin, kun minun aisteilleni se jää muiden alle. Kookos häivähtää lähinnä tuoksuttelun viimeisenä hetkenä, vienona vivahteena, kun taas inkivääri tuntuu hallitsevan koko tuoksun läpi.
 
 
Suihkutan usein hajuveden hiuksiin. Näin pystyn kontrolloimaan tuoksun voimakkuutta ja esimerkiksi sitomaan hiukset täysin kiinni, jos jossain ei ole hyvä tuoksuakaan. Huomasin Crystal Noirin kanssa, että jos sen suihkuttaa hiuksiin, jää tuoksu täysin mausteiseksi eikä pehmene lainkaan. Iholla käytettäessä Crystal Noirissa tulee esille myös se pehmeämpi, kukkaisempi puoli ja iholla lämmetessään siitä tulee kokonaisempi.

Versacen muita tuoksuja voit kurkkailla täältä.


 Lempeää viikonloppua💓





4 kommenttia:

  1. Mulla on ihan perus Bright Crystal ja se on kyllä ihanan raikas :)

    VastaaPoista
  2. Versacen tuoksut on ihania, mutta tätä en ole koskaan edes tuoksutellut! Ei kuulosta ihan mun tuoksulta, sillä pidän juuri niistä keveämmistä ja makeista tuoksuista, mutta Vadelmamurusia blogissakin tästä kirjoiteltiin vähän aikaa sitten, joten kai tää on pakko käydä edes tuoksuttelemassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommentoinkin silloin instan kautta hänelle, että minullakin on tuoksu tunnusteltavana :) Saattaahan tämä olla niihin muihin verrattaessa aika raskas.

      Poista