tiistai 3. marraskuuta 2020

Smashboxin sävyillä syksyyn

*saatu ilmaistuote
 
 

Heii!
 
Syksy tuo aina hieman tummempia sävyjä mukanaan ja niinpä halusin esitellä teille hyvin syksyyn sopivan kaksikon Smashboxilta. Smashbox on minulle merkkinä vielä aika uusi ja näihin tunnustellessa onkin ollut kiva luoda vähän jonkinlaista mielikuvaa.
 
 
Photo Edit Eye Shadow Trio Punked* sisältää kolme toisiinsa kauniisti sointuvaa sävyä. Paletista löytyy kaksi mattasävyä, harmaa ja musta, sekä upeasti hohtava metallinen hopea. Koen tälläiset paletit tosi käytännöllisinä, mustan sävyn paletista löytyminen tuo vielä mahdollisuuden muiden sävyjen tummentamiseen tai rajauksien tekemiseen. Siveltimien tai peilin puuttuminen pakkauksesta ei minua haittaa, palettien kanssa tulevat siveltimet ovat usein muutenkin hieman epäkäytännöllisiä.

Mattaiset sävyt ovat pigmenttisiä ja  hieman varisevia, mutta hyvin tarttuvia. Ne häivyttyvät napakalla otteella hyvin ja jos luomiväri häivyttyy jostain kohdin tarpeettooman paljon, voi luomivärejä vielä helposti kerrostaakin. Tämä on minun mielestäni tärkeä piirre luomiväreissä, niiden mahdollinen kerrostettavuus. Paletin hopeisen sävyn kanssa käyttäisin tahmeampaa pohjustajaa, muuten pienen pienet hopeiset glitterit saattavat valahtaa poskille.
 
 
Paletin kaverina tuli Always On Gel Liner sävyssä Moody*, joka on lähinnä vaaleahko likaisen harmaa. Kynä liukuu iholla hieman kitkaisesti, mutta kuitenkin nykimättä. Sitä voi heti levityksen jälkeen hetken häivytellä, kunnes se kuivahtaa ihoon ja lähteekin seuraavan kerran liikkeelle vasta meikkejä pestessä. Nämä ovat niitä rajauskyniä joista tykkään ja jotka ovat käytännöllisiä vuotavillekin silmille. Olen muuten tykännyt tästä ihan yksinkin, tämä on paksuna rajauksena yläluomilla tekoripsien kanssa upea!

Alapuolella olevissa kuvissa luomilla harmaa ja hopea luomiväri, mustaa käytetty nestemäisen rajauksen pehmeään häivytykseen. Alaluomella ainoastaan rajauskynä, hieman sormella häivyteltynä. Meinasin jo sanoa, että paletin hopeinen sopisi upeasti pikkujouluihin, mutta saattaa olla kaikilla pikkujoulut vähän vähissä.. 🙈

 
Smashboxilla on kyllä vaikka millä mitalla mielenkiintoisia tuotteita, mutta olenko ainoa, jonka mielestä ne jäävät jotenkin vähän paitsioon? Toki se saattaa johtua siitäkin, että nykyään uusia värikosmetiikan lanseerauksia tuntuu tulevan ovista ja ikkuinoista, ei niissä oikein tahdo edes kestää perässä.
 
Mistä Smashboxin tuotteista sinulle on kokemusta? Millainen kuva sinulle on jäänyt merkistä ja sen tuotteista?
 
Tuotteita voit kurkistella esimerkiksi täältä.
 
 
 Ihanaa uutta viikkoa teille💓
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Uu tosi kaunis meikki! Katoin aluksi, että aika tylsän näköinen paletti, mutta tosi kaunista jälkeä saa. Oon samaa mieltä, Smashboxista en oo kyllä pahemmin kuullut mistään, eikä sitä kyllä juuri mainostetakkaan misään.

    VastaaPoista
  2. Kaunis meikki. Mä rakastan Smashboxin luomivärinpohjustajaa, sitä on tullut pari tuubia käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Siitä en olekaan kuullut, kasvojen pohjustajasta varmaan sitäkin enemmän.

      Poista