tiistai 13. lokakuuta 2020

bilou, hassuttelua kylpyhuoneeseen

 *saatu ilmaistuote

 

Heii!
 
Tänään halusinkin kirjoitella teille hauskoista uusista tuttavuuksista, nimittäin biloun vaahtotuotteista. Vaahtomuodossa olevia suihkugeelejä on näkynyt hieman jo täälläkinpäin, enemmän niihin kuitenkin törmäsin aina Englannissa.
 
Sillä viisi vuotias saksalainen bilou onkin mielestäni kiva lisä meidän markkinoilla, itse olen ainakin ihan höperönä tälläisiin tuotteisiin!

Suomen markkinoilla taitaa olla vain suihkuvaahdot ja vaahtovoiteet, biloulla on kuitenkin olemassa huomattavasti laajempi valikoima. Miltä kuulostaisi kylpysuola, huuliöljy tai käsivoidevaahto? Täytyy sanoa, että valikoimaa enemmän kurkattuani uteliaisuuteni nousi entisestään!

Valikoiman helpoiten lähestyttävä tuote on ehdottomasti suihkuvaahto. Suihkuvaahdot on pakattu ponnekaasupakkauksiin ja vaahto tulee ulos ihanan kuohkeana. Yleensä vaahtomaiset suihkutuotteet tulevat ulos kuin partavaahto, geelinä laajeten vaahdoksi, biloun tuotteet tulevat kuitenkin ulos lähinnä kuin täyteläinen muotovaahto. Valmiiksi vaahtomaisissa tuotteissa on myös hyviä uutisia kuivalle iholle, nämä eivät ole ihoa kuivaksi peseviä.

Pink Watermelon* kuvaa suihkuvaahdon tuoksua täydellisesti, tämä on kuin vesimelonikermaa. Tuoksu on makea ja pirteä, mutta leijuu nenää lähinnä suihkussa sitä käyttäessä. Tämä on ehdottomasti vesimelonin ystävän valinta! Cotton Candy* oli minulle sen sijaan yllätys. Odotin imelää hattarantuoksua, mutta vastassani olikin hieman patsulimaisen tummahko tuoksu. Tämähän tottakai oli minulle vain positiivinen yllätys, vaikka saattaisi nuorempaa käyttäjäkuntaa hämmentää nimestään johtuen. Cotton Candyn tuoksu tuntui siirtyvän yökkäriini, joten jonkin aikaa tämä viipyilee iholla.

Vaahtomaisista voiteista minulla oli vain yksi ennakkoajatus ja se oli niiden olevan tuotteina tosi kevyitä. Vaahto tulee purkista ulos jälleen täyteläisen pehmeänä, mutta se muuttuu käytännössä katsoen nesteeksi käsien yhteen hieromisen jälkeen. Voide levittyy iholle helposti ja nopeasti, se imeytyy käytännössä katsoen sekunneissa. Näkisin tämän täydelliseksi niille, jotka eivät tykkää voimakkaasta ihotunnusta rasvauksen jälkeen, myös kuumemmille ilmoille tämä olisi täydellinen. Ihan olemattomiin tämä ei kuitenkaan imeydy, vaan iho tuntuu joustavalta rasvauksen jälkeen, vaikkei tämä atooppiselle iholle olekaan tarpeaksi. Ja niin Fizzy Berry* tuoksuu nenääni herkullisesti marjasiiderille!

Cotton Candy on minulle näistä ihan ehdoton nykyään ja aion ostaakin sitä lisää jatkossa. Toivoisin, että bilou toisi meille myös muita tuotteitaan. Ja vaikka ulkomuodo ja markkinointi onkin lähinnä nuorille suunnattua, on tälläinen kolmekymppinen tätikin ihan myyty🙈

bilouta löytyy esimerkiksi Sokoksilta.


Aurinkoista uutta viikkoa💓






2 kommenttia:

  1. Oi en tiennytkään että heillä on noin iso valikoima, kun tosiaan vain näihin suihku- ja vartalovoidevaahtoihin on täällä tullut törmättyä. Toivottavasti valikoima laajenee meillä Suomessakin! :) Mä olen aivan rakastunut Bilouhin, vaikka vasta kahta tuotetta olen ehtinyt testaamaan :D Mulla on juurikin hattarasuihkuvaahto ja tuo marjainen vartalovoidevaahto. Lisäksi kaapissa odottelee donitsin tuoksuinen suihkuvaahto :) Tuo meloni kuulostaa kuitenkin niin herkulliselta, että varmaan pakko sekin jossain kohtaa hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tulisipa tännekin :) Ja ai että kuulostaa tuo donitsi herkulliselta! Hihkaise sitten, oliko tuoksultaa oikein sokeriunelma.. :p

      Poista