keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Upein korostuspuuteri aikoihin - bareMinerals Endless Glow

*saatu ilmaistuote
 
 
Heii!
 
Siitä onkin hetki kun olen kirjoitellut värikosmetiikasta, mutta tämä korostustuote on pakko jakaa teille! Korostusvoiteet, puuterit ja nesteethän ovat olleet jo pitkän aikaa pinnalla, eikä se trendi tunnu olevan kovinkaan nopeasti hiipumassa. Voin tunnustaa, minulta itseltäkin löytyy varmasti lähemmäs 20 korostuspuuteria, silti uudet vain himottavat jatkuvasti.

Olen omalta iholtani niin vaalea, että usein korostuspuuterien valikoima on itselleni aika suppea Tartunkin usein niihin kalpean shampanjan sävyihin ja niitä löytyykin omista laatikoistani aivan liian monta.


Endless Glow Highlighter mineraalipohjaisia korostuspuutereita on neljässä eri sävyssä, mutta tällä kertaa valikoimasta ei löydykään monelle tuttua shampanjansävyä. Korostuspuuterien sävymaailma kulkee usein hyvin totuttua rataa ja sillä olikin kiva huomata, miten bareMinerals on rikkonut noita rajoja. Joy* on sävyistä tumman persikkainen ja niin paljon kun sävy minua houkuttikin, pelkäsin ettei se voisi mitenkään toimia! Totuushan sitten oli se, etten ole voinut laskea tätä käsistäni viikkoihin.

Kyllä, tämä toimii minulla varovaisella kädellä levitettynä korostuspuuterina poskilla, mutta rakastuin tähän ihan totaalisesti poskipunan asemesta! Sanotaan, ettei hohtavia tuotteita kannattaisi laajemmalti käyttää koska hohtavuus korostaa suurentuneita ihohuokosia ja ihon epätasaisuuksia. Minä en jaksa välittää, jos jokin näyttää upealta poskipunana, niin se vain näyttää. bareMineralsin korostuspuuteri on napakka pinnaltaan, mutta silti antaa sävyä ja hohtoa reippaasti, olenkin tykännyt itseasiassa levittää tämän viuhkasiveltimellä, näin levittäen kerroksesta ei tule liian paksu. Ajatus tähän viuhkasiveltimen käyttöön tuli muuten instan puolelta, @beautiipp-tunnuksen takaa💓 En koe tämän olevan iholla jauhomaisen kuivan näköinen, jos jostain kohtaa iho näyttää korostuspuuterin alla röpelöisemmältä, hieron tuotteen vielä sormin ihoon tai sulatan paremmin osaksi meikkipohjaa kiinnistyssuihkeella.

Toivoisin bareMineralsin tuovan korostuspuutereihin vielä lisää sävyjä vuosien saatossa, en nimittäin malta odottaa mitä muuta koukuttavaa sieltä putkahtaisi! Ja niin.. Voisin esitellä tätä korostuspuuteria teille vielä tarkemmin joku päivä instan puolella, ehkä joku muukin ihastuu🙈

Muita bareMineralsin tuotteita voit kurkistella esimerkiksi täällä.



Lämmintä viikkoa ihanat💓
 
Pssst!.. Ensi viikolla onkin sitten edessä teille Sydänpäivän arvonta💓




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti