torstai 23. heinäkuuta 2020

Bielendan herkullinen Smoothie Foam

Heii!

Tänään halusin kirjoitella teille aivan ihanasta kasvoputsarista, johon törmäsin Bielendalta! Olen aiemmin sanonut, miten olen Englannista napannut kulmakaupasta aina aika ajoin mukaan ihonhoitotuotteita ja puolalaisen Bielendan tuotteita löydyy hyvin usein. Tosin se sitten tarkoittaa myös että tekstit on puolaksi, mutta joutaahan sitä jälkikäteen googlailla.. 😅


Bielendaa maahantuodaan Suomeenkin, mutta merkiltä tuodaan lähinnä niitä "kliinisemmän" näköisiä sarjaja. Bielendalla on rutkasti tälläisiä leikkisiä, söpöjä ja eri teemoilla leikitteleviä sarjoja. Sanonpahan vaan, kyllä minä tutustuisin tälläisiin tuotteisiin vielä herkemmin jos ne löytyisivät meidän markettien hyllyiltä!

Bielendan Smoothie Foam Moisturizing Creamy Foam Strawberry&Watermelon on tiiviihkönä massana ulos tulevaa, söpön vaaleanpunaista massaa. Kasvojenpesuaineesta löytyy niin prebiootteja kuin vesimeloni- sekä mansikkamehuakin, voiko tämä tästä enää syötävämmän kuuloiseksi mennä? Tuote ei vaahtoudu nimeksikään käsien välissä, mutta muuten käyttäytyy hyvin perinteisten geeliputsarien tapaan. Pesuteho on hellä ja pehmeä, mietinkin jos laittaisin tämän sittenkin vielä sivuun odottamaan talven kylmiä päiviä. Käytän tätä siis kaksoispuhdistuksen toisena osana, meikinpuhdistukseen tästä ei liene olisi.

Myönnettäköön tässä vaiheessa, tämä tuubi tarttui nimenomaan mukaan värinsä ja tuotteessa olevan vesimelonin takia. Vasta Englannissa asuessani aloin hurahdella kaikennäköisiin vesimeloni-tuotteisiin ja olenkin niitä vaivihkaa aina nappaillut ostoskoriin. Sanottakoon tässä välissä, Englanti on ihan selkeä vesimeloni-tuotteiden luvattu maa! Puhdistusaineen tuoksu on selkeän imelän vesimeloninen, mutta kasvoille hierottaessa siinä voi haistaa hieman kirpeää mansikkaa. Ehkä tämä putsari olisi siinäkin mielessä mukavampi talvella, silloin kun on mansikka-ajat jo kaukana takana.


Koitin kovasti googletella mistä tätä saisi helpoiten täällä päin ja ensimmäinen osuma tuli Luxplussalta. En ole itse sitä verkkokauppaa käyttänyt, joten en sen suuremmin osaa siihen kommentoida. Toki monet englantilaisetkin verkkokaupat toimittavat Suomeen, jos vesimeloninhimo ei muulla häviä :)


Rentouttavaa loppuviikkoa💓






2 kommenttia:

  1. Tää oli mulle ihan vieras tuote ja brändi, mutta onhan toi pakkaus nyt vaan ihan syötävän suloinen<3 Ja siis vesimelonin tuoksu kosmetiikassa on oikeesti hyvä! Sain just Pürlissen kasvovoiteen, joka tuoksuu vesimelonille ja voisin nuuhkia sitä ihan jatkuvasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se vetoaa muhunkin :D Tulispa nämä tälläiset Bielendan tuotteet tännekin!

      Poista