torstai 18. kesäkuuta 2020

Meikki kaupunkijuhannukseen

Heii!


En ole taas hetkeen kirjoitellut teille postausta meikin tiimoilta (meikkikuvia on enemmän instan puoella), joten ajattelin että nyt on hyvä aika kun juhannuskin on aivan ovella.

Mitkä on teidän juhannussuunnitelmanne, linnottaudutteko mökille vai pysyttekö kotona? Täällä on edessä ihan vaan perinteinen kaupunkijuhannus, mökille olisi kyllä ollut aivan ihana päästä!


Tämän vuoden juhannusmeikkiin halusin yhdistää neutraaleja ja kirkkaita sävyjä sekä glitteriä helpossa muodossa.

Liikkuvan luomen silmämeikin tein hyvin perinteisesti - ulkonurkkiin tummempaa neutraalin oranssin ruskeaa ja muulle liikkuvalle luomelle hohtavaa persikkaista ja kalpeaa shampanjaa. Varjostin luomivakoa tavallisesta poiketen huomattavasti hennommin.

Alaluomelle halusinkin sitten jotain erilaista.  Levitin ripsien tyveen mattaista keltaista runsaalla kädellä häivyttäen sitä reilusti alaspäin ja levitin pienemmällä siveltimellä mattaista pinkkiä ulkonurkasta keskikohtaa kohti.

Mitä glitteriin tulee, se on ehdottomasti helpoin rajausväreissä. Itselläni oli tässä käytössä Isadoran glitter-rajaustuote. Rajaustuotteessa olevaa glitteriä ei tarvitse mitenkään kiinnittää ihoon eikä se varise, ainoa riski on että rajausväri voi sulattaa alla olevan luomivärin levitysvaiheessa. Piirsin glitter-rajauksen yläluomelle, silmien sisänurkasta kohti luomen keskustaa, cut crease-tyyli mukaillen. Tälläiset glitter yksityiskohdat ovat hauskoja - jos katson suoraan yhtään kohottamatta kulmiani se ei näy ollenkaan, mutta kulmia kohottamalla tai alaspäin katsomalla tulee näkyviin.


Tämä koko hommahan meinasi lähteä lapasesta, aloin nimittäin silmäillä kynsistrasseja meikin tässä vaiheessa😅 En kuitenkaan tällä kertaa tarttunut niihin, vaikka niillä saa todella kauniisti ekstraa meikkiin käyttämällä ripsiliimaa apuna.


Toivotan teille rentouttavaa loppuviikkoa ja ihanaa juhannusta, pysykää turvassa💓





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti