keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

Luonnonkosmetiikan tuoksuva kaunotar - Zuii Lux Finishing Powder

*saatu ilmaistuote


Heii!


Tällä viikolla kirjoitankin poikkeuksellisesti teille vain yhden postauksen, ensi viikolla palataan sitten näillä näkymin normaaliin. Mietin, mistä tahtoisin teille kertoa ja hei, tämähän se voisi olla!

Zuiin kiinnityspuuterissa* on jotain sellaista erilaista, että se voi hyvin olla koko viikon tähti.


Zuii toi markkinoille Lux-sarjan muistaakseni muutama vuosi sitten. Sarjaan tuli niin huulipunia, meikkivoiteita kuin tämä kiinnityspuuterikin. Huulituotteet eivät ole niin minun juttuni ja meikkivoiteen kanssa en tullut toimeen, sillä olinkin positiivisesti yllättynyt kiinnityspuuterista. Se ei olekaan kuin mikä tahansa kiinnityspuuteri, ainesosista löytyy myös ihoa hoitavia ja tasapainottavia ainesosia.

Ainesosalistalta löytyy muun muassa bambujauhetta, taikapähkinäuutetta, kamelliansiemenöljyä ja aloe veraa. Eikä tietenkään sivuuteta sitä seikkaa, että purkin pohjalla on oikeita ruusun terälehtiä, joten pakkaus on itsessään jo upea! Kukkaistuoksukaan ei ole yhtään hassumpi vaan päinvastoin, se on varsin koukuttava.


Sävy irtopuuterissa on hieman kellertävä, mutta läpikuultava. Minulle näin vaaleaihoisena tämä on käynyt täydellisesti, mutta en tiedä olisiko tämä täysin läpikuultavaa tummemmalla iholla. Koostumus on hieman "paksumpaa", puuteri ei tule ulos kevyen pöllyävänä vaan hieman tuhdimpana. Koostumus itseasiassa muistuttaa minua enemmän mineraalimeikkipuutereiden koostumuksesta, se asettuu ihollekin herkemmin hieman paksumpana kerroksena jossei sitä painele ensin kunnolla siveltimen sisään.

Ensimmäistä kertaa tätä käyttäessäni laitoin tätä aivan liian paljon kerralla, silloinkaan puuteri ei niinkään kuivata vaan näkyy vain pigmenttisempänä kerroksena. Ohuempana kerroksena iholle sivelemällä tämä antaa iholle luonnollista kuultavuutta ja kiinnittää kauniisti silmänalusmeikinkin. Ihosta ei tule kuivaa ja jauhoista, tämä ei myöskään mielestäni niinkään pidä öljyisyyttä pois vaan kaunistaa ihoa.


Mutta eikö se niin mene että ei hyvää ilman huonoa? Tykkään koostumuksesta, tunnusta ja tuoksusta, miinusta tulee pienestä pakkauksesta ja hinnasta. 7,5g kiinnityspuuteria on loppujen lopuksi tosi pieni määrä ja jos puuteri on käytössä jopa päivä, ei se välttämättä kestä kauhean kauaa. Itse olen sekoittanut tätä toisen irtopuuterin kanssa, jotta voin nauttia purkillisesta pidempään. Tämän suhteen kannattaa siis pitää silmällä alennuksia ja kampanjoita, jollet raaski napata neljänkympin puuteria tuosta vaan. Kokeilun arvoinen tämä tosin on!

Zuiin muita tuotteita voit kurkkailla täältä.


Ihanaa loppuviikkoa💓






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti