torstai 21. toukokuuta 2020

Laadukas suomalainen - BTB13

*saatu ilmaistuote


Heii!


Tänään kurkataankin suomalaiseen tuotemerkkiin ja sen kahteen tuotteeseen tarkemmin. Suomalaisten tuotteiden kokeileminen on aina todella mielenkiintoista, kukapa meistä ei haluaisi tukea enemmän suomalaista työtä

BTB13 on yksi Naviterin merkeistä. Naviterin alle kuuluu muun muassa monien rakastama Ekopharma. BTB13 perustuu patentoituun BTB13-yhdisteeseen, jonka on tarkoitus parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman.


Ensimmäisenä kokeilin Anti-Redness voidetta*. Nimensäkin mukaisesti sen on tarkoitus vähentää ihon punoitusta ja ärsytystä, auttaen myös couperosa-ihoa. Voide on pakattu hygieeniseen pumppupulloon ja pumpatessa voidetta tulee ihanan maltillisesti, tälläisten pumppujen kanssa sopiva annostelu on helppoa.

Ainesosalistalta löytyy muun muassa lakritsihappoa, puolukansiemenöljyä, skvalaania, hyaluronihappoa sekä rutkasti muita laadukkaita ainesosia. Yllätyksekseni voide on paksuudessaan keskiluokkaa, hyvin liukuvaa ja imeytyvyydessään kävisi usealle päivävoiteeksi. Jos olen itse käyttänyt Anti-Redness voidetta kylminä aikoina yötä vasten, olen käyttänyt sitä muiden tuotteiden alla. Voiteessa on mieto, juuri ja juuri havaittavissa oleva makea tuoksu, joka on todennäköisesti peräisin raaka-aineista.

Oma ihonihan on ohut ja atooppinen, atooppinen rohtuminen tosin kulkee sykleissä. Ohuudesta johtuen se on myös aika reaktiivinen, jo tuulenpuuskat ja lämpötilanvaihtelut saavat ihoni punakoitumaan ja kihelmöimään. Koin voiteen olevan ihoa rauhoittava, mutta ennen kaikkea vahvistava - iho ei tuntunut niin helposti hermostuvalta.


Toisena olikin tuote, josta en arvellut niin pitäväni mutta herranjumala! Nyt toivon, että tätä myytäisiin suuremmissa pakkauksissa😂

Probiotic Balm* on nimensä mukaisesti probioottinen balmi. Odotin tuotteen olevan kovan lohkeavaa mutta hitto, tämä olikin pehmeän "tahnamaista" ja kouhaisin tätä ensimmäisillä kerroilla aiiiiivan liikaa! Balmi notkistuu lämmetessään käsien välissä ja se on helppo siitä painella tai levittää iholle liukkaahkosti. Vaikka tämäkin on hajusteeton tuote, ei se siltikään ole tuoksuton vaan tässä on sama makean mieto raaka-ainetuoksu kuin Anti-Redness voiteessa. Koska kyseessä on tuhdimpi, vedetön tuote, se käy parhaiten ihon kuivimmille kohdille. Itse olen painellut tämän hoitotuotteiden päälle kasvoille viimeiseksi sekä myös esimerkiksi koko säärilleni. Olin positiivisesti yllättynyt ettei tämä tuki ihoa laisinkaan, usein tällä tavalla tuhdimmat tuotteet eivät ole optimaalisimpia kasvoille.

Sitten niihin ainesosiin. Koostumuksesta voikin päätellä että tämä sisältää voita, öljyjä ja vahoja. Joukossa näkyy myös nimikköyhdiste BTB13, hyaluronihappo sekä probiootit. Probiootithan nostavat iholla hyvien bakteerien määrää vahvistaen sitä, tämä onkin oiva kuivalle ja kutiavalle iholle.

Ja hei, hehkutetaan vielä - balmi on pakattu biohajoavaan Sulapacin pakkaukseen. Loistavaa!


Tuotemerkkina BTB13 on mielenkiintoinen, siihen kuuluu erilaisia sarjoja ihon erilaisiin tarpeisiin. Löytyypä merkiltä ripsiseerumi josta olen kuullut paljon hyvää, ehkä siihen on vielä jossain kohtaa tartuttava!

Lisää infoa tuotemerkistä löydät esimerkiksi täältä.


Rentouttavaa loppuviikkoa💓





 

4 kommenttia:

  1. Toi Probiotic Balm on ihan älyttömän hyvä tuote! Ja nyt alkoi kyllä tän sun postauksen perusteella kiinnostaa myös toi Anti-Redness Cream, täytyy pitää se mielessä kun jossain kohtaa tulee taas tarve uusille kasvovoiteille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli tosi kiva, kevyemmän koostumuksensa takia se käy myös muiden tuotteiden kanssa yhdessä käytettäväksi :)

      Poista
  2. BTB13 on ihania tuotteita, varsinkin anti-age ja sensitive -tuotteet on mun lemppareita. :)

    VastaaPoista