tiistai 17. maaliskuuta 2020

Neutraali, mutta ihastuttava - Dr. Baumann Facial Tonic Lotion Special

*saatu ilmaistuote



Heii!


Tänään kirjoittelenkin teille itselleni aivan tuiki tuntemattomasta ihonhoitomerkistä, Dr. Baumannista. Hoitoloissakin käytettävä Dr. Baumann-kosmetiikka perustuu bionomiseen ajattelumalliin, jossa tuotteista on pyritty jättämään pois kaikki ihoa ja elimistöä allergisoivat tai herkistävät ainesosat. Merkiltä löytyy tuotteita, joissa ei ole kemiallisia säilytysaineita eikä hajusteita, ne ovat vegaanisia eivätkä sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Kuka sitten on Dr. Baumann? Hän on kosmetiikan kemisti, joka loi yhdessä lääkäri/luonnonparantaja Dr. Ernst W. Henrichin kanssa tämän tuotemerkin konseptin.


Facial Tonic Lotion Special* mainitaan kasvovedeksi, mutta sen mieltää enemmän hoitovedeksi. Pullossa on käytännöllinen annostelutapa, jolla siitä saa ulos tipan kerrallaan. Neste on hieman geelimäistä ja käsien välissä liukkaalta tuntuvaa, se levittyy kasvoille joutuisasti ja imeytyy nopeahkoksi. Itse tykkään levittää tälläiset tuotteet levittämällä ne ensin käsiin ja sitten painelemalla ihoon. Nesteen ollessa liukkaampaa koostumukseltaan, ehtii tämän kanssa hieman hieroa/painella läpi kasvojakin ennen sen täyttä imeytymistä.

Tuote on tarkoitettu kosteuttavaksi kasvovedeksi kaikille ihotyypeille aina silmäluomia myöten ja olenkin ottanut tämän aamukäyttöön ennen meikkaamista. Nestettä voi kerrostaa useita kerroksia eikä se rullaannu, se antaa iholle ekstra-annoksen kosteutta ja pehmennystä ennen muita hoitotuotteita. Mistä itse ilahduin, oli yllättävän lyhyt ainesosalista. Kasvovedestä löytyy muun muassa vettä, hyaluronihappoa sekä ruusupuuöljyä. Tämä viimeisenä mainitsemani on ainesosana minulle täysin tuntematon, mielenkiintoista!

Usein ihmiset yhdistävät elämyksen tuoksuun ja kokevatkin hajusteettomat tuotteet jotenkin tylsinä tai ankeina. Itse koen, että silloin tärkeintä on onnistunut koostumus ja levitettävyys, siinä tämän suhteen on onnistuttu!


Ja itseasiassa, syy miksi tähän itse tykästyin, oli koostumuksen lisäksi juuri se hajusteettomuus. Minulla on ollut pitkä atooppisen ihottuman talvi (vaikkei talvea muuten ole näkynytkään..) ja silloin pyrin minimoimaan kaikki mahdolliset tuotteet, joille voisin herkistyä ihon jo ollessa rikki. Tämä ei ole koskaan kirvellyt tai ärsyttänyt edes ihon kuivimpina aikoina tai silloin, kun ihottuma on nostanut päätään.

Dr. Baumannin tuotteita voit kurkkailla täältä.


Ihanaa uutta viikkoa💓






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti