torstai 2. tammikuuta 2020

Sothysin tehokas nO2ctuelle perhe

*saatu ilmaistuote


Heii!


Ensimmäisenä tärkein, miten meni uusi vuosi? Kävitkö ulkona, pysyitkö kotona vai oliko sinulla erityisiä suunnitelmia? Joko olet toipunut?😅

Sitten siihen tämän päivän aiheeseen, voitaisiin nimittäin kurkata vähän Sothysin hemmotteleviin yötuotteisiin. Tämä postaus on roikkunut luonnoksissa jo kuukausia, minähän kuulun niihin bloggaajiin, jotka haluavat luoda kunnollisen kuvan tuotteista ennen kirjoittamista ja no.. Kunnollinenhan se kuva on kun tuotteet ovat jo lähes lopussa😂


Sothysin N02ctuelle Detox Resurfacing Overnight Cream* oli tuote, joka yllätti minut täysin. Siis niin täysin, että tämä pääsi minun yövoiteiden top vitoseen. Harvoin koen varsinkaan voiteista sen suurempia tunteita, ne joko sopivat iholleni tai eivät, mutta tämä tuntui heleyttävän ihonpintaa samalla hellästi supistavan ihohuokosia. Tämän käyttämisen jälkeen iho näytti meikin alla aina jotenkin kirkkaammalta ja tasaiselta, ei mitään havaintoa miten tämä toimi ihollani niin mainiosti!

Yövoiteen kerrotaan häivyttävän ympäristön aiheuttamia merkkejä ihossa - sen sanotaan silottavan, kirkastavan, poistavan väsymyksen merkkejä ja tasoittavan juonteita. Voiteesta löytyy muun muassa sheavoin antioksidantteja, öljyjä ja c-vitamiinia, sen lisäksi todennäköisesti jonkinlaista taikapölyä, muuten en keksi miten tämä on ollut näin hyvä!

Voide tuntuu keskipaksulta ja levittyy hyvin iholle, itse tykkään painella voiteet kasvoille. Koostumus on jotenkin jännä, se tuntuu käsien välissä kevyemmälle kuin millaiseksi se kasvoilla asettuu, yövoiteesta jää selkeän ravitseva tuotetuntu.


Vaikka minulla ei Chrono-Destressing Sleeping Mask*-yönaamiosta ollutkaan kuin pari pussukkaa, halusin kokeilla sitä mahdollisimman monta päivää peräkkäin, joten puolitin yhden pussukan aina kahteen yöhön. Ensimmäinen kulmia kohottava hetki tämän kanssa oli huomatessani, kuinka emulsiomaisen ohutta voide on. Useinhan yönaamiot ovat paksumpia ja paksuudessaan ravitsevampia koostumukseltaan. Niinpä voinkin myöntää olleeni hieman ennakkoluuloinen sen suhteen, juuri miten hoitava näinkin ohut koostumus voisi olla.

Yönaamio kehoitettiin levittämään puhdistetuille kasvoille, antaa imeytyä kymmenisen minuuttia, jonka jälkeen loppuvoide imeytettäisiin ihoon hieromalla. Painelin naamion paksuhkona kerroksena iholle, annoin ihon tehdä tehtävänsä kymmenisen minuuttia ja olin valmistautunut hieromaan loput ihoon, mutta ylimääräisiä ei enää kauheasti tässä vaiheessa ollut. Iho tuntui ravitulta ja reilusti nahkealta. Huomion arvoista tässä tosiaan on, että käytin vain puolikkaan pussukallisen, kokonaisen pussukallisen käytettyäni olisinkin todennäköisesti päässyt hieromaan ylimääräisiä ihoon. Yllätyin, kuinka pehmeän joustava iho oli aamulla herätessä - minulla on ollut todella kuiva iho lähikuukausina kuivine läiskineen ja tämä pehmensi ihoa esimerkillisesti aivan yksin, ilman tuotteiden iholle kerrostamista!

Yövoiteen ja yövoiteen koostumuksissa sekä ainesosalistoissa on jonkin verran eroa. Missä yövoide tuntuu hieman paksummalta, on yönaamio ohuempaa ja yönaamiossa on yövoiteesta poiketen myös skvalaania. Molemmista löytyy siis muun muassa ihoa kirkastavaa C-vitamiinia.


Kolmantena kuvissa näkyy Sothysin Relaxing Pillow Mist* eli liinavaatesuihke. Tykkään siitä miten koko linja on teemoitettu rentouttaviksi ja uudistaviksi, suihke on siis luonnollinen jatkumo siihen. Itsehän tykkään yösuihkeista - kun ne ottaa rutiiniin mukaan suihkutettavaksi joka ilta makuuhuoneeseen ennen nukkumaanmenoa, oppii aivot yhdistämään tuoksun asettumiseen. Tuoksussa on appelsiinia, mandariinia, sitruunaa, myskiä ja puisia nuotteja, koin tämän itseasiassa melkein enemmän hajuvedentyylisenä kuin yösuihkeena liinavaatteille. Ihollehan tämä siis ei kuulu, mutta yleensä yösuihkeet pohjautuvat esimerkiksi rauhoittavaan laventeliin, tässä tuoksuyhdistelmä tuntuu lähes pirtsakalta. Tuoksu kulkee kuitenkin samassa linjassa sarjan muiden tuotteiden kanssa.

Tässä sarjassa voidemaiset tuotteet siis kolahtivat, tykkään täyteläisemmistä ja ravitsevimmista tuotteista, minulle on myös ehdottomasti oltava iholle tuotteesta jäävä tuotetuntu.

Sanoisin usealla Sothysin ainoan miinuksen olevan hinta, hoitolamerkit ovat arvokkaampia, eikä niitä varmasti kaikki lähde "summanmutikassa" hankkimaan. Kehoitankin siis pitämään silmät auki jos näet esimerkiksi merkin matkakokoja, niillä on hyvä saada jonkinlaista tuntumaa tuotteisiin!

Millaiset tuotteet sinä olet ottanut mukaan talvi-ihonhoitoosi vai pärjäätkö enimmäkseen samoilla vuoden ympäri?


Sothysin jälleenmyyjät löydät täältä.



Lämmintä loppuviikkoa💓






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti