tiistai 10. joulukuuta 2019

Ylellinen Centifolia

*saatu ilmaistuote


Heii!


Tänään haluankin puhua teille muutaman sanasen ranskalaisen ekosertifioidun Centifolian tuotteista. Kyseessä ei ole kovinkaan vanha tuotemerkki, se on peräisin vuodelta 1983, mutta siinä onkin oma raikas tuulahduksensa. Rehellisesti, en alunperin ajatellut merkin tuotteiden olevan luonnonkosmetiikkaa ollenkaan, se näyttää ylelliseltä ja kalliilta.

 
Olen usein puhunut täällä, miten varsinkin vartaloni iho kärsii atopiasta. Se on kuiva, rohtuu ja pöllyää. Olenkin kokenut parhaimmaksi tavaksi pestä ihoni suihkuöljyillä- ja voiteilla, ne eivät kuivata ihoa entisestään ja saattavat jopa kosteuttaa sitä. Jotkin suihkuöljyt emulgoituvat täysin pois veden kanssa, joistain jää selkeä nahkeampi tai öljyinen pinta, arvannette varmasti kummasta pidän enemmän.

In-Shower Body Oil* on pakattu näppärään pumppupulloon. Muun muassa kamelia- ja auringonkukkaöljyä sisältävä suihkuöljy on ohutta ja kämmenkupista karkaavaa jos levittämisessä ei ole tarpeaksi nopea. Tuoksu tuotteessa on mieto, mutta herkullisen makea. Ei-vaahtoavien tuotteiden ainoa miinunpuoli usein on, etteivät ne ole kovin riittoisia ja olisin toivonut tähänkin hieman isompaa pulloa. Levitykseen jälkeen nopeasti ihon huuhdellen iho jää hieman öljymäisen nahkeaksi ja jos ihon kuivaa pyyhkeellä taputtelemalla, jää iholle jo valmiiksi kosteutettu tuntu.

Olen tykännyt tästä todella paljon ja ihonikin tuntuu tätä rakastavan. Joskus on iltaisin jo niin väsynyt ettei millään jaksaisi suihkun jälkeen rasvata kuivaa ihoa, tämä tuo siihen loistavaa ensiapua vaikkei täysin riitäkään, varsinkaan talviaikaan.


Sublime Youth Intensive Serum* on lähes maitomaista seerumia jämäkän lasisessa pipettipullossaan. Seerumi levittyy iholle liukkaasti jo pieninä määrinä ja imeytyy sekunneissa. Tuoksumaailma jatkaa miedon hedelmäistä linjaa, Centifolialta ei ilmeisesti tarvitse pelätä vahvoja ja yrttisiä tuoksuja!

Mikä tästä tuotteesta tekee erityisen, on sen ainesosalista. Listalta löytyy AHA-happoja hellästi kirkastamaan ja kuorimaan, taateliuutetta aktivoimaan kollageenin ja elastiinin muodostumista. Seerumi on siis ikääntymisen merkkejä häivyttävä ja takaa sen, että tämän jälkeenkin levitetyt tuotteet imeytyvät paremmin.

Huomasin itselläni seerumin vähentävän pintakuivuutta ja kirkastavan muuten alkutalven aiheuttamaa sameutta. Missään vaiheessa seerumi ei tuntunut iholleni rankalta tai kirvellyt, kokisin tämän siis sopivan hellävaraisuudessaankin useammalle ihotyypille.


Centifolialta löytyy useita erilaisia tuotelinjoja, omansa ovat saaneet myös vauvat ja miehet. Hinnat ovat kohtuulliset ja laatu hyvää, kaukana poissa ovat ne ajat jolloin luonnonkosmetiikka oli tunnettu epäkäytännöllisyydestään tai hajuistaan!

Centifoliaa myy Sokokset ja Emotionit.


Ihanaa uutta viikkoa💓





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti