torstai 19. joulukuuta 2019

Se juuri täydellinen jouluun - Michael Kors Sexy Ruby

*saatu ilmaistuote


Heii!


Mietin hetken, mistä haluaisin kirjoittaa näin viime hetkillä joulun alla ja tajusin, että minullahan on ollut pitkän aikaa jemmoissa sellainen tuoksu, josta minulle tulee auttamattomasti joulu mieleen!


Michael Korsin Sexy Ruby* ei suinkaan ole uusi tuoksu vaan itseasiassa tuotu markkinoille jo kaksi vuotta sitten, minulle tämä kuitenkin päätyi vasta lähemmäs vuosi takaperin. Muistatte varmaan kun sanoin, että osaan usein jo sanoa pullosta, iskeekö joku tuoksu minuun? No, tämä pullo kuului juuri niihin, jotka huusivat nimeäni. Kultaiset ylelliset yksityiskohdat, punainen kulmikas pullo.. Se näyttää jo siltä, että se kätkee sisälleen herkullisen tumman koktailin.

Tuoksunuotit
Alkunuotit: vadelma, aprikoosi
Sydännuotit: arabianjasmiini, ruusu
Pohjanuotit: cashmere wood (ei itseasiassa tietty puunuotti ollenkaan, vaan usein tuoksusekoitus esimerkiksi setripuusta, meripihkasta, vaniljasta ja myskistä)


Tuoksunuotit kuulostavat tosi makealta, eikö? Se tässä tuoksussa onkin jännittävää. Tuoksu aukeaa makealla, mutta kirpeähköllä vadelmalla, pehmenee naisellisen herkulliseen jasmiiniin ja ruusuun, jonka kietoo yhteen puunuotit. Puunuotit ovat tässä tuoksussa alusta asti läsnä, aivan kuin ne sitoisivat kukkakimpun yhteen täyteläiseksi kokonaisuudeksi. Tuoksu tuntuu seksikkäältä, lämpimältä ja pyöreältä. Olisinko sitten kuitenkin kaivannut tähän jotain? Ehkä hieman maustetta!

Mistä itse tässä pidän, on se miten se pehmenee ja lämpenee iholla. Kyllä, tämä käy tyköistuvan pikkumustan kaveriksi, mutta tämä sopii myös ison villapaidan alle ihon lämpöön. Sexy Ruby tuntuu kotoisalta ja istuu ihoon kauniisti, aionkin ottaa tämän joulupyhiksi mukaan.


Tämä joulunpunainen pullo on siis tottakai hyvä lahjaideakin, ainakin sopii värinsä puolesta tunnelmaan! Onko teillä tiettyjä tuoksuja, jotka yhdistätte tiettyyn vuodenaikaan tai juhlaan?

Michael Korsin muita tuoksuja löydät muun muassa täältä.


Ja psssst! Lauantaina teille aukeaa arvonta blogin puolella💓



Rentouttavaa päivää💓





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti