torstai 26. joulukuuta 2019

Nuxen vartaloa hellivät tuotteet

*saatu ilmaistuote


Heii!


Näin heti joulun jälkeenhän on hyvä jatkaa ylellisillä tuotteilla, eikö? Voitaisiin siis kurkata muutamaan Nuxen vartalonhoitotuotteeseen!


Nuxen klassikoksikin laskettavista vartaloöljyistä tuli tuhdimpi versio muistaakseni viime talven aikoihin ja tässä olisi nyt se. Huile Prodigieuse Riche* eroaa alkuperäisestä versiosta lähinnä koostumuseltaan, tuoksumaailma monissa Nuxen tuotteissa on sama. Se on pakattu raskaaseen lasipulloon, jossa on metallisia kultaisia yksityiskohtia. Annostelu tapahtuu laadukkaan suihkepään kautta. Ja onpa tätä kaunis katsoakin!

Oma ihonihan on atooppinen ja kuiva, tykkään siis ravitsevimmista tuotteista jokapäiväisessä käytössä. Suihkutin öljyn käsiin ja levitin sen sitä kautta pyyhekuivatulle iholle. Iholla tuntui selkeä täyteläinen tuntu öljystä jonkin aikaa, kunnes se oli lähes täysin imeytynyt ja jätti jälkeensä ihanan samettisen pinnan. Öljystä löytyy seitsemää kylmäpuristettua öljyä, jotka pehmentävät ja ravitsevat kuivan karheaa ihoa.

Tuotteena tämä tuntuu todella ylelliseltä ja rehellisesti, sopisi hyvin esimerkiksi lahjaksi niille, jotka kaipaavat arkeensa vähän jotain ekstraa!


Precious Scented Shower Oil* eli suihkuöljy ei nyt sinällään ole öljyä ollenkaan vaan hellävaraisesti pesävä geelimuodossa oleva suihkutuote. Geeli tulee tuubista ulos keskipaksuna, oranssihtavana ja täynnä helmiäistä, ensimmäisenähän tästä siis tulee vuodenympäri joulufiilis! Se pesee hellävaroen ja kuivattamatta, tässä tosin on sanottava että tuoksu kävi minulle suihkukopin sisällä ylitsepääsemättömän vahvaksi.

Suihkutuotteessa on Nuxen tuotteille tuttu kukkaistuoksu ja se jää iholle pitkäksi aikaa vielä suihkun jälkeenkin. Jos siis tykkäät Nuxen nimikkotuoksusta ja haluat suihkutuotteiden jättävän jälkensä vielä tuntienkin ajaksi suihkun jälkeen, kannattaa tämä kurkata!


Nämä taisivatkin olla ensimmäiset Nuxen vartalotuotteet ikinä mitä olen kokeillut. Toivoisin Nuxelle tulevan ihan oikean, täyteläisen suihkuöljyn - ainakin täyteläisissä hoitoöljyissä merkki on  onnistunut!

Miten siellä on joulupyhät mennyt, vietitkö sen perheen kanssa vai muuten? Mitä pukki toi? Joko on uuden vuoden suunnitelmat valmiina?


Rentouttavaa loppuviikkoa💓




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti