torstai 24. lokakuuta 2019

Nyt on messuista toivuttu, mitä jäi käteen?

Heii!


Messut olivat viime viikonloppuna ja halusin kunnolla jäsennellä ajatuksia, ennen kuin kirjoittelen teille niistä sen suuremmin. Nyt luvassa siis höpötystä ja reippaasti kuvia!


Koska asun useiden tuntien päässä pk-seudusta enkä itse aja, on messuille lähteminen minulle aina vähän isompi projekti. Tällä kertaa heräsin 04.50 huonosti nukutun yön jälkeen, juna lähti seitsemältä ja olin takaisin kotona vasta kymmeneltä illalla.

Messureissu olikin siis todella pitkä reissu, mutta itselleni viikonlopun/yön hotellissa yöpymiset eivät oikeastaan ole vaihtoehto. Tykkään muuten itse liikkua busseilla, mutta junalla pääsee helposti suoraan Pasilaan ja messukeskus on siinä aivan vieressä.


Olin Pasilassa ennen kymmentä ja tapasimme siellä toisemme Lipstick Love-blogin Lindan kanssa. Olimmekin messukeskuksessa juuri ennen porttien aukeamista ja odottelimme vielä Vadelmamurusia-blogin kirjoittajan seuraan liittymistä hetken ennen kiertämään lähtemistä.

Vaikka olimme liikkeellä ruuhkaisena lauantaina, oli tunnelma ihanan väljä vielä heti aamusta. Pisteillä pystyi kiertämään ja myyjiltä kyselemään, työntekijätkin olivat selkeästi tässä kohtaa vielä levänneitä ja pirteitä.


Puolen päivän jälkeen koko pakka sitten repesikin ja muutaman tunnin messukeskuksessa oli ihan oikeasti vaikea liikkua. Lämpötila myös kohosi reippaasti ihmismassojen lisääntyessä ja siellä alkoi olla ihan tosissaan kuuma. Vilahdettiinkin sitten porukalla useita kertoja kahville tai vähän syrjempään istumaan, tälläisissä tilanteissa on hyvä vähän päästä levähtämään että jaksaa sitten keskittyä kunnolla loppuihin osastoihin.

Tapasimme myös reippaasti muita bloggaajia osastoilla. Eri yrityksillä töissä oli tänä vuonna muun maussa Karkkipäivän Sanni, Miia Johansson (ent. Ezen), Ostolakossa Virve Fredman ja Maria Glown Maria. Sen lisäksi törmäsimme esimerkiksi Beauty Highlightsin Miaan, Rabbit Glown Eevaan, Kauneusgurusi youtube-kanavan Pauliinaan ja Purkkisirkus-blogin Sonjaan. Törmäsitkö sinä bloggaajiin messuilla?


Lähdin messuille aika avoimin mielin, en varsinaisesti lähtenyt etsimään mitään vaan katsomaan mitä kaikkea oli tarjolla tänä vuonna. Niin kuin usein onkin, on messuilla uusien tuotteiden/merkkien lanseerauksia ja varsinkin viimeiseksi tulleisen tuotteiden esittelyjä. Pääsin itsekin hypistelemään muun muassa vasta lanseerattua GRN-sarjaa, Benecosin uusia meikkejä ja Neal's Yeard Remediesin herkän ihon sarjaa.

Tietyillä pisteillä on aina tiedossa hyviä tarjouksia, niissä on onnistunut tänäkin vuonna muun muassa NHS, Bearel, Beautyko, ProCare ja Face Helsinki. Ja aivan niin kuin viime vuonnakin, oli minun käytävä ProCaren pisteeltä Eyluren ripsiä kolme pakettia kympillä.


Sanoisin messujen olevan onnistuneet, mutta koin että reiluja tarjouksia oli jotenkin vähemmän. En koe varsinaiseksi messutarjoukseksi -10% alennusta tai alennuksen tulemista vasta siinä vaiheessa kun olet jo ostanut useamman tuotteen - jopa Sokoksilta löytyy sitä parempia tarjouksia. Ilmapiiri oli hyvä ja messutyöntekijät tuntuivat tänä vuonna kärsivällisemmiltä, messuviikonloppu kun on työntekijöille todella pitkä ja viime vuonna se alkoi jo näkyä käytöksessäkin.

Jotkut bloggaajat olivat tehneet aivan huikeita löytöjä, itselläni ostokset tosiaan rajoittuivat ripsiin. Päivä meni kuitenkin tosi nopeasti ja viihdyin naisten seurassa!


I Love Me-messuja on alkanut jo automaattisesti odottaa joka vuosi, joten uskoisin että menen sinne ensi vuonnakin. Siellä näkee niin hyvin pähkinänkuoressa uutuudet ja tulevat villitykset, plus sitten tottakai valmistautuu jo vaikka jouluun jos niikseen tulee!

Kävitkö messuilla? Mitä löytöjä teit? Meinasitko mennä ensi vuonna?


Rentouttavaa loppuviikkoa💓





 

4 kommenttia:

  1. Oho, sähän törmäsit moniin bloggaajiin! Mä en nähnyt perjantaina ketään :D mutta kivaa oli silti, ja ehdottomasti meen myös ensi vuonna :)

    VastaaPoista
  2. Päivä oli kyllä pitkä, sulla vielä paljon pidempi, mutta ihanaa oli päästä näkemään ja viettää teidän kanssa aikaa! Mä en ihan kaikkein skarpein kyllä ollut, kiitos univelkojen ja pitkän työviikon, mutta ei sen niin väliä :D Ens vuonna haluun itse ehdottomasti mennä messuille jo perjantaina, varaan siihen vaikka yhden lomapäivän jos ei muuta! Kiitos vielä seurasta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan huippua hengailla! Ja kyllä se tais lyödä tyhjää vähän yhdellä sun toisella.. :D

      Poista