maanantai 12. elokuuta 2019

Depend Soul Of Marrakech-kokoelma

*pr-näyte


Heii!


Aloitetaankin maanantai värikkäissä tunnelmissa, halusin nimittäin näyttää teille jokin aika saamiani Dependin Soul Of Marrakech-kokoelman kynsilakkoja. Itselleni saapui niistä vain kolme vaikka niitä on ilmeisesti huikeat 12 kappaletta! Kokoelmaa voit kurkata täällä.


Kynsilakoilla ei ole nimiä, ainoastaan numerokoodi. Yläkuvassa vasemmalta oikealle sävyt ovat creme-laatuinen oranssi A591*, creme-laatuinen violetti A593* ja creme-laatuinen vaalea lohenpunainen A594*.

Kynsilakoissa on napakka leveä sivellin, jo yhdellä runsaammalla kerroksella saa täysin peittävän tuloksen, tosin itse laitoin kaksi ohuempaa. Lakat myös kuivuvat yllättävän nopeasti, näiden kanssa ei tarvitse kauaa odotella! Ja mistä itse todella tykkään, on pullojen pieni koko - eipähän tarvitse miettiä lakan kuivumista pulloon ennen kuin se on loppu. Rehellisesti sanottuna, ottaisin mielelläni valtaosan lakoistani tälläisissä pikkupulloissa.

Mitä sitten itse tykkäsin Dependin värilakoista? Hinta-laatu-suhde on enemmän kuin kohdallaan, lakat levittyvät kauniisti ja pysyvät minulla useita päiviä todella kauniina lohkeamatta kärjistä. En suoraan sanottuna tiennyt miten laadukkaita nämä ovat!


Värilakat eivät ole aivan niin kiiltäviä kuin yläkuvassa näkyy, minulla on kokeilussa myös uusi päällyslakka josta myöhemmin lisää.

Jos haluat tutustua edulliseen Dependiin, sen jälleenmyyjät löydät täältä.


Aurinkoista uutta viikkoa ihanat💓



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti