perjantai 23. elokuuta 2019

Clarinsin syksy

*pr-näyte


Heii!
 

Niin se vaan on pikkuhiljaa taas hyväksyttävä, että syksyynpäin hiivitään. Se tottakai tarkoittaa uusia kokoelmia ja kauniita syksyn sävyjä.

Clarins on yksi suosikkimerkeistäni, olen aina tykännyt merkin tyylikkyydestä ja tavasta tehdä asiat ennemmin ajan kanssa kuin jatkuvasti sykkimällä. Merkillä on ollut myös toinen toistaan upeampia joulukokoelmia!


Syksyn kokoelman nimi on Cheeky Cheeky Bam Bam ja se sisältää uutuutena merkille tulevan Joli Blush-poskipunan kuudessa sävyssä, uudistuneen Lip Perfector-huulikiillon neljässä sävyssä sekä Wonder Perfect 4D-ripsivärin.

Nyt voitaisiinkin keskittyä hieman enemmän näihin poskipuniin, yksi niistä kun kantautui minullekin. Joli Blush on merkin ensimmäinen poskipuna, joka sisältää kasviöljyä. Sen sanotaan olevan pitkäkestoinen, pigmenttinen, kerrostettava ja ihonsävyyn mukautuva. Ja hei, katsokaa tuota pakkausta! Jokaisen poskipunan kansi kertoo kyseisen poskipunan sävystä.


Syyskokoelmasta löytyy neljä mattaista poskipunaa ja kaksi helmiäistä, sävyistä löytyy niin pinkkiä, luumua kuin persikansävyäkin. Rakastan hieman hohtavia poskipunia, ne saavat ihon näyttämään niin eläväisiltä! Itsehän olen iholtani todella vaalea ja suosinkin tästä syystä vaaleampia poskipunia, sillä olikin mielenkiintoista kokeilla kerrankin jotain hieman tummempaa.

Minulle tullut poskipuna oli kokoelman sävy numero 03 Cheeky Rose*. Kuvaisin itse sävyä hieman likaisen ruusunpunaiseksi, hyvin monelle ihonsävylle sopivaksi. Rehellisesti sanoen pelkäsin sävyn tummuutta, se kuitenkin oli turhaa koska Clarinsin puuterituotteet ovat usein hieman kiinteämpiä ja näin ollen helpompia annostella. Käytinkin poskipunaa niin, että napautin siveltimen vain muutaman kerran poskipunan pintaan ja siitä poskille. Yllättävintä tässä oli silti sen pigmenttisyys - en saanut pintaan edes siveltimen jälkiä, mutta posket saivat punaisen puraisun!


Cheeky Cheeky Bam Bam-kokoelman tuotteet tulevat myyntiin ensi kuussa, jos siis havittelet jotain kokoelman tuotteista, kannattaa kohta pitää jo silmät auki!



Rentouttavaa viikonloppua💓





 

4 kommenttia: