keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Wet n Wild uutuuksia!

Heii!


Tänään halusin näyttää teille vähän Wet n Wildin uutuuksia, jotka saapuivat tässä kuussa Stockmannin verkkokauppaan. Osa tuotteista on uutuuksia muutenkin, osassa on vain esimerkiksi uusi sävy tai pakkaus.


Aloitetaan vaikka kasvotuotteista!

Photo Focus Stick Foundation*-meikkivoidepuikko on yksi merkin uutuuksista ja onkin näkynyt reilusti esimerkiksi youtubessa. Itselleni meikkivoidepuikko tuli sävyssä Shell Ivory*, joka on itselleni liian tumma, mutta myös punainen eli vaikka vaalensin sävyä hieman vaalennustipoilla, näytti kaulani keltaiselta ja kasvoni pinkeiltä :D Kuulun niihin, jotka eivät häivyttele meikkivoiteita kaulalle joten väärä sävy sitten myös näkyy. Meikkivoidepuikko levittyy kasvoille kauniin voidemaisesti ja kuivahtaa hieman himmeämmäksi, täysmatta tästä ei tule. Tämä kestää kauniisti kasvoilla (erinomainen puuteroimatta esimerkiksi hikoillessa, tälläiset koostumukset kun ei niinkään valu!), mutta annostelun kanssa on oltava hillitympi tai muuten meikkivoide saattaa alkaa kasaantua päivän mittaan. Tämä olikin nostalginen kokeilu, muistan erilaiset puikkomeikkivoiteet yläasteajoilta!

Photo Focus Concealer*-peiteaine onkin mielestäni koko porukan paras hinta-laatu-suhteeltaan! Tämä alle 7e maksava peiteaine on näppärä peittokyvyssään, sekä kuivahtaa ihoon minimoiden kasaantumisen. Toki itsekin tämän vielä aina olen puuteroinut. Minulle tuli sävy Fair Beige*, joka on sekin enemmän punertavaan kallellaan, minulle hieman liian tumma ja hapettuu itselläni jonkin verran. Olenkin sekoittanut tähän vaalennustippoja ja hyvin toimii niinkin!

Seuraavaksi onkin tuote, johon iskin ensimmäisenä silmäni. Merkille tuli nimittäin uusia aurinkopuutereita ja näissä on vaaleammallekin iholle ystävälliset sävyt! Color Icon Bronzer*-aurinkopuuteri tuli minulle hieman hohtavassa sävyssä Ticket To Brazil. Usein aurinkopuuterit taittavat oranssiin, tässä on minun mielestä selkeästi kullanhohtoisempi sävy. Koostumuksen sanotaan olevan geelillä rikastettu, mutta itse koin koostumuksen aika kovaksi ja kuivaksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö se levittyisi tasaisesti tai näyttäisi kauniilta, se vain pöllyää enemmän ja tarvitsee useampaan kertaan siveltimen dippaamista.


Mega Protein Waterproof Mascara* eli toisinsanoen vedenkestävä ripsiväri on ilmeisesti tuote, joka on uudessa pakkauksessa, mutta koostumus on ollut olemassa jo kauemmin. Itse en käytä vedenkestäviä ripsareita, joten kerron teille tästä vain päällisin puolin. Mega Protein-ripsarin luvataan hoitavan ripsiä sekä tekevän niistä paksummat ja pidemmät. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis!

Viimeisenä onkin kaksi kiiltävää, todella pigmenttistä huulipunaa eli Liquid Catsuit High Shine Lipstickit. Näitä en nyt löytänyt Stockmannin sivuilta, mutta eiköhän nekin sinne jossain vaiheessa ilmesty! Chic Got Real* (alavasen) on kylmän vaaleanpunainen, lähes barbimainen vaaleanpunainen ja Bad Girl's Club* (alaoikea) on oranssiin taittava punainen. Punat on helppo levittää tarkalla aplikaattorilla, ne tuntuvat huulilla mukavan täyteläisiltä eivätkä kuivahda. Koska punat eivät niinkään tarraa huuliin, tarttuu nämä jokaisen lasin reunaan. Pigmenttiä tuntuu kuitenkin olevan sen verran ja punat ovat niin voidemaisia, ettei punia kuitenkaan tarvitse vähästä korjailla - hieroo vaan huulia taas yhteen ja huulille jäänyt pigmentti leviää tasaisemmaksi kauniisti.


Olen aina innoissani näistä Wet n Wildin uutuuksista, vielä kun saataisiin enemmän kausikokoelmiakin laajemmin meille myyntiin!

Kiinnostiko mikään näistä tuotteista erityisesti vai oletko jopa kokeillut jotain näistä?



Aurinkoista päivää💓


















*pr-näyte

8 kommenttia:

  1. Chic Got Real näyttää sellaiselta sävyltä, mitä voisin itsekin käyttää :)

    VastaaPoista
  2. Puikkomeikkivoidetta olisi hauska testailla. Joskus kauan sitten ostin Maxfactorin Pan stickin ja se oli superpeittävä, jo liiankin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tais joskus teininä olla joku Maybellinen (?) vastaava ja muistan miten se tarttu joka hiton tekstuuriin ihossa :D

      Poista
  3. Onpas kivoja uusia meikkejä:)
    En ole ehtinyt vielä yhtään tutustumaan livenä, mutta Youtubessa on tullut vastaan. Tuota peiteainetta on mun mielestä ollut jo aiemmin, olen ainakin käyttänyt sitä ehkä pari vuotta sitten, mutta ehkä siitä on tehty uusi versio.
    Meikkivoidepuikkoa olisi hauska testata :)
    Hyvännäköiset huulipunasävyt<3

    VastaaPoista
  4. Noi huulipunat on niiin kauniin sävyisiä kumpikin! <3

    VastaaPoista